Kategori: Annbefalinger

BACK IN BUISNESS

15.07.2012 @ 14:05 i Annbefalinger 9 kommentarer


Nå har jeg og Andrea bestemt oss for å starte opp bloggen vår sammen igjen. Vi skal vel prøve å blogge der en god stund denne gangen, altså ikke bytte på den og våre egne så ofte. Regner med at det blir litt flere videoblogger, i og med at det er mye gøyere å lage sammen men noen. I tillegg skal vi begge starte på media og kommunikasjon til høsten, så vi kommer til å lære mye nytt og fortsette og henge mye sammen. Dere har sikkert merket at jeg har linket eller nevnt henne i de fleste innleggene mine i det siste? Det er fordi at når vi har fri så bor vi omtrent med hverandre, og da er det like greit at vi deler dette på en blogg. 


Bare se hvor mye kulere vi er når vi er sammen!


Men noen ganger greier vi og være seriøse (okei, kanskje ikke..) og supersøte selv om vi er sammen!!

OZY1.BLOGG.NO er bloggen vi har sammen, håper dere vil følge oss videre der.

# Kommer du til å følge meg videre på bloggen til meg og Andrea?

-Malin

Friskt, sunt og godt

10.07.2012 @ 17:10 i Annbefalinger 9 kommentarer


Jeg elsker å lage smoothier av forskjellige ingredienser jeg finner i huset, i stedet for å følge en oppskrift. Heldigvis blir de som oftest brukbare, og denne var intet unntak.


Jeg brukte 5 SS blåbær, 5 SS rips, 2 kiwier (Uten skall ja, haha), og frokost-juice til jeg fikk den konsistensen jeg ønsket.


Voila! Friskt, sunt og godt.

PS: Dropp kiwi, hvis du er allergisk.. Jeg tenkte at jeg ikke ville reagere hvis jeg blandet det med mye annet, men det endte med at både jeg og lillesøster klødde som bare det i halsen. Heldigvis ikke noe annet en kløe som oppstår hvis jeg får i meg kiwi, haha.

# Skal du teste denne smoothien?

-Malin

Tips # Bodyscrub

04.05.2012 @ 22:29 i Annbefalinger 11 kommentarer


Etter å ha vasket badet, ryddet klesskapet, hengt opp klær, vært ute på en frivillig joggetur og gjort litt lekser, tar jeg helg med utrolig god samvittighet! Etter joggeturen tok jeg en god og varm dusj, og da skrubbet jeg meg med en hjemmelaget skrubb. Skrubben var veldig god, så jeg tenkte å dele den med dere, sikkert mange som har laget den før siden den er veldig enkel...


Før har jeg brukt vanlig matolje, men det hadde vi ikke nå. Heldigvis så fant jeg denne kokosolja i kjøleskapet. Jeg synes det var bedre med kokosolja, fordi den funker på samme måte i tillegg til at den lukter herlig! 

1. Tøm litt sukker over i en liten bolle.
2. Hell på olje til du får den konsistensen du selv ønsker og rør det sammen med en skje (Det varierer jo hvor tykk folk vil ha den, noen liker mye skrubb, andre foretrekker en bløt masse med litt skrubb, så dette er helt opp til deg) 
3. Nå har du en herlig skrubb du kan ta med deg i dusjen.
4. Da er det bare å påføre skrubben der du vil skrubbe deg (Kan brukes på hele kroppen. Dette er også en bra skrubb for leppene!
5. Skyll av.
6. Forhåpentligvis er du like myk og god nå, som jeg ble etter å ha brukt denne skrubben. 


Sånn så min skrubb ut da den var klar til bruk, men som sagt så bestemmer du hvor mye skrubb du vil ha selv.

# Har du prøvd denne før, eller skal du prøve den ut?

-Malin

Hekta

22.02.2012 @ 20:15 i Annbefalinger 39 kommentarerHar fått helt hekta på One direction i det siste. Spesielt den akustiske versjonen av One thing. Got to love it!


♥ ♥  ♥ 

# Liker du One direction?

-Malin

Mission Impossible

05.02.2012 @ 17:04 i Annbefalinger 10 kommentarer


I går var familien først ute og spiste pizza, så dro vi på kino. Som vanlig hadde ikke jeg hørt noe om filmen, bare ble med for å være litt sosial. 

 
Liker egentlig best romantiske komedier, men jeg synes denne filmen var veldig bra. Godt å se litt action av og til, og ikke bare klisjete saker. Hehe!

# Har du sett filmen / planer om å se den?

-Malin
 

Gratis redigering på nett

26.01.2012 @ 18:40 i Annbefalinger 32 kommentarer


Tenkte bare å dele en bra redigeringsside på nett, med dere. De fleste har sikkert vært innom den før, men nå er alt på siden gratis. Grunnen til at det er gratis nå, er at siden skal legges ned 19.April. Det er mye gøy du kan gjøre på siden, så jeg anbefaler dere å ta en tur innom. Dere kan besøke siden HEROkei, dette ble ganske overredigert, men det er fordi jeg ikke er så veldig flink med redigering. Dere ser i hvert fall litt av det dere kan redigere på picnik.


Her er det det nederste bilde som er redigert.


Øverste bildet er redigert.

# Bruker du å redigere bilder i picnik?
# Visste du at alt er gratis der nå? 

-Malin

Lovely shoes

25.01.2012 @ 19:16 i Annbefalinger 38 kommentarer


Åh, har lagt min elsk på disse skoene:Selv elsker jeg par nr 1, og har planer om å klikke dem hjem i nærmeste framtid... Hihi!

Skoene er fra Nelly.com, og du finner dem HER.

# Hvilket par likte du best?

-Malin

GRATIS film på nett!

04.01.2012 @ 15:16 i Annbefalinger 21 kommentarer


Her er noen av filmene du finner på siden:

 Det er gratis å se på film på denne nettsiden, og du slipper å laste ned filmene. Det er bare å finne en film og trykke på play, akkurat som på youtube. Og det beste av alt, det er gratis + stooort filmutvalg!

 ♥ http://nettkino.com/ ♥

# Har du sett film på denne siden før?


-Malin

hits