Kategori: Bilder

Min Sankthans i bilder

24.06.2012 @ 22:18 i Bilder 17 kommentarerJeg og pappa tok oss en tur for å se Skåla G16 spille mot Oldboys (som ikke var eldre enn 20-40 årene..). Kampen endte 6-6, men etter straffesparkkonkurranse var det gubbene som stakk av med seieren.


Kvelden ble feiret sammen med mine kjære naboer, eller jeg var vel mest med Kristina og Andrea da (sjokk!)


Bålet!


Tripp, trapp, tresko.


I fjor sommer skrev Kristina, Andrea og jeg ti ting hver, som vi ville oppleve i løpet av det neste året, på noen lapper. Disse lappene la vi i en boks og gravde ned, i dag gravde vi den opp igjen. Morsomt å lese! Dessverre hadde jeg skrevet med tusj, så mine lapper hadde blitt helt rosa, det gikk ikke an å lese hva jeg hadde skrevet.. Vi skal gjøre dette på nytt i år, og da skal jeg skrive med penn eller blyant!


Dere har vel hørt at om man tar 7 forskjellige sorter med blomster under puta si, så skal man drømme om den man gifter seg med? Overtroiske som vi er, bestemte vi oss for å teste det ut. Dessverre var det ingen av oss som drømte om vår fremtidige mann, i hvert fall husket vi det ikke når vi våknet..

# Hvordan feiret du Sankthans?
# Prøvd det med lappene eller blomstene før? 

-Malin 

Photoshoot

17.06.2012 @ 19:10 i Bilder 27 kommentarer


Tok på meg sommerklær og fikk med meg lillesøster ut for å ta bilder i dag. Var nemlig møkklei av designet mitt, og måtte ha noen nye bilder før jeg kunne endre det. Som vanlig bruker jeg gratisdesign, siden jeg ikke har nok kunnskap eller tålmodighet til å lage et eget fra grunnen av. Helt siden jeg startet å blogge har jeg hatt rosa-aktige design, derfor var det veldig godt å se en annen farge når jeg besøker bloggen min. Jeg ble ganske fornøyd med det, og jeg håper dere liker det også!

# Likte du bildene?
# Synes om det nye designet?

-Malin 

Trondheim city

16.06.2012 @ 15:24 i Bilder 10 kommentarerMeg og Emilie på bussen til Trondheim.


Jeg er "Lille my" og kom på 2.plass i denne heaten eller hva det heter.


Sammenlagt var det Knut som vant av guttene, og søte Anja var den raskeste av jentene. 


Kristina og meg på Rockheim, sitter å hører på en gammel Jahn Teigen låt,  haha!


Måtte såklart ta bilde i Tyholtstårnet!


Girlsa♥


Var ikke høy nok / gikk ikke langt nok bak til å få bilde av hele Nidarosdommen... Den var utrolig fin inni, men vi fikk ikke lov å ta bilder av innsiden.


♥ ♥  ♥  ♥ 


Andrea miii  ♥ 


Min søte busskamerat, Live,  på hjemturen  ♥ 


♥  ♥ 


Meg i farta.


Søte Emilie vennen og meg, utenfor Nidarosdommen.


En del av de herlige menneskene jeg har gått i klasse med i hele 10 år.


Hele gjengen samlet utenfor Rockheim.


Kulinger.

Det var en kjempemorsom tur, som gikk altfor fort.. Jeg kunne godt ha vært mye lengre, og det tror jeg ikke at jeg er alene om. Som dere har sett på bildene har vi vært i Nidarosdommen, kjørt GoCart, vært på LazerX, spist lunsj på Tyholtstårnet, besøkt Rockheim. I tillegg har vi vært en del på shopping, danset i gatene, køddet med folk på hotellet, slappet av og kost oss kjempemye.

# Likte du bildene?
# Har du vært, eller skal du på klassetur i år? 

-Malin

Livet på stranda

09.06.2012 @ 16:18 i Bilder 6 kommentarer


Sjøen glitret og sola skinte på himmelen, derfor tok jeg og Emilie oss en tur ned på stranda. Det var varmt i lufta, men en kald vind.. Emilie hadde bestemt seg for at hun skulle bade uansett om hun greide eller ikke. Det endte med at hun pinte seg til en liten dukkert, mens jeg så vist fikk dyppet tærne i vannet, det var isenes kaldt! Vi var ikke så veldig lenge der, fordi det var fult av tanglopper som prøvde å krype under bikinitrusene våres, æsj!

På kvelden kom Veronica. Planen var at vi tre skulle sove i telt i natt, men vi orket ikke tanken på å våkne av å fryse eller svette + at vi ikke tok sjansen på å bli spist opp av mygg. Så det endte opp med Varg Veum film og masse godis inne i sofaen istedet. En bra kveld ble det uansett.

# Hva brukte du gårsdagen til?

-Malin

Grillkos

08.06.2012 @ 19:17 i Bilder 7 kommentarer


Kvelden i går var kjempekoselig, eneste som var dumt var at vi ble jaget vekk fra det stedet vi grillet på.. Men vi koste oss så lenge det varte! Dere skal få se noen bilder fra kvelden, et par av de er tatt av meg, ellers var det en i klassen som gikk rundt og fylte opp kameraet mitt med over 600 bilder!!

# Har du vært på grillkveld i år?

-Malin

Friendship multiplies the good of life and divides the evil

03.06.2012 @ 22:17 i Bilder 8 kommentarer

Filmen var kjempebra! Slenger inn noen bilder vi tok mens vi ventet på at filmen skulle begynne. Verdens beste jenter!!♥

 Ikke verdens peneste bilder, men sånn er det når vi er en fin, liten gjeng med retarder, tehe. Dette beviser bare at med ekte venner kan man være seg selv, kødde og ikke anstrenge seg for å være perfekt. Looove you ♥

# Likte du quouten (overskriften) og bildene?

-Malin 

Animals

27.05.2012 @ 18:28 i Bilder 5 kommentarer


Her kommer noen bilder av dyr og insekter, som jeg har tatt den siste uka:


Kajsa (hunden min hos mamma.)


En måse bestemor bruker å mate, hehe.
Katten til storesøster altså mitt "tantebarn" 
Mitt andre "tantebarn"
Fie (hunden min hos pappa)


Nabokatten som ble ltit skremt av meg og Fie..

# Hvilket bilde likte du best?

-Malin

Flower Power

20.05.2012 @ 14:59 i Bilder 13 kommentarer
 
Alle bildene er tatt av meg.

# Hvilket bilde likte du best?

-Malin

Bildedryss # Malenes konfirmasjon

19.05.2012 @ 17:17 i Bilder 10 kommentarer


Snart en uke siden jeg var i konfirmasjonen til Malene, har glemt å poste innlegget skjønner dere.. Og forresten så legger jeg ikke ut så mange, fordi de aller fleste egner seg ikke for internett.


Litt flaut at hun er et og et halvt år yngre enn meg, og alikevel to meter høyere!


Fine kaka.


Alle barne / ungdommene som var der.


Meg, Thea og Tina.


Anna poserer med "six-packen" sin, sweet!


Søteste konfirmanten!

Jeg var der bare på kaffe & kake, men hadde det veldig gøy mens jeg var der. Blant annet testet vi ut bunad-fotball (jeg hadde kjole da, teheee!). Det var gøy det, men sykt vanskelig og litt vondt å skyte ballen med bare strømpebukse på føttene.. Kan vel bare avslutte med å si at jeg er glad i deg Malene♥

# Var du i konfirmasjon i år?

-Malin

17.Mai 2012

18.05.2012 @ 10:03 i Bilder 9 kommentarer


Min 17.Mai gikk til å stå i en kiosk fra 12-15, se på Borgertoget i Molde, også ha middagsgjester. Været kunne godt ha vært bedre, men det ble en fin dag alikevel.


Kjolen er fra Byoung og skoene er fra Økonomi sko# Hvordan feiret du 17.Mai?

-Malin

Konfirmasjon nummer 2

13.05.2012 @ 00:01 i Bilder 9 kommentarer


Henger litt etter med innleggene mine, fordi det er så mye annet enn blogging som står øverst på lista mi for tiden.. Så her kommer litt bilder fra konfirmasjonen jeg var i 6.Mai, hos søskenbarnet mitt.  Aller først kan dere jo få se hva jeg hadde på meg / hvordan jeg så ut i denne konfirmasjonen:
Kjolen er (selvfølgelig) fra Byoung og skoene er fra Spania


Søt søskenflokk, I know!


Mamma`n miiin 


Kjekkas! 


Siden jeg er den søteste, beste, morsomste, snilleste og ikke minst kuleste slektiningen hans, valgte han meg som "sekretær" under gaveåpningen. Må si dert var et veldig bra valg, eneste feilen min var at jeg nesten skrev NinJa istedet for Nina, men bare nesten!


Fininger! <-- Storesøss, Søskenbarn -->


Gjett hvem som satt her da? Hehe, tulla!


Kaka som jeg og mamma lagde. Ok, jeg skal ikke ta æren for den, det eneste jeg gjorde var å piske krem, blande kremen med vaniljekrem og skjære opp druer... Flink var jeg uansett!


Fiin!


Søte lillesøster!

# Har du vært i konfirmasjon i år?

-Malin

Bildedryss # Konfirmasjon i Bergen

09.05.2012 @ 18:38 i Bilder 8 kommentarerMeg og Lillesøster på shoppiiing.

Utrolig fin by som jeg skal tilbake til en eller annen gang. Og konfirmasjonen var veldig koselig å fin. Bildene er forresten fra byen, konfirmasjonen og hotellrommet.

# Har du vært i Bergen før?

-Malin

Bildedryss # Tillercup

26.04.2012 @ 23:14 i Bilder 5 kommentarer


Det er litt forskjell på bilde størrelse og kvalitet på bildene, fordi de er tatt med alt fra iphone til speilrefleks.. La gå!


Jeg og Malene trodde vi hadde det så luksus oppå denne.... //Malene


... Så fant vi ut at det var hull i den. Hahhaa, stakkars oss våknet på gulvet neste morgen. //Marit


//Anja

Søtingene, Anja og Marita (stjal bilde fra Bugge..)


Skjønner ikke at jeg brukte 2000 kr på dette kameraet, bare fordi det var rosa & touch.. Det tar jo elendige bilder! Eller kanskje det var jeg som ikke sto stille, heh..


Noen av de herlige folkene på SkålaJ16.

Det var ei herlig helg som jeg allerede savner.. Blir ikke så mye blogging denne helga heller, fordi jeg drar til Bergen i morgen tidlig, og kommer igjen en eller annen gang på mandag. Mye reising på meg for tiden, me like!

# Noen andre som skal reise / har reist noen steder i det siste?

-Malin

Mobilbilder # 1

17.04.2012 @ 20:48 i Bilder 11 kommentarer

Siden jeg tar ganske mange bilder med mobilen, tenkte jeg og dele noen av dem med dere. Kommer til å gjøre det omtrent en gang i måneden, hvis dere ønsker det? 


Meg og Malene på Moldekamp.


Hahah, måtte ta bilde av dette. Andrea og jeg endte opp med likt gymanrtrekk uten å ha snakket sammen en gang.


Lille søte gullet som varmer snuten sin inni klærne mine.


Et meget praktufult bilde av Ragnhild,Kristina,Andrea og meg fra et friminutt på skolen.


Den svarte hunden er hunden til søskenbarnet mitt, den andre er miiin. 

# Har du lyst å se flere mobilbilder?

-Malin

Sunny sunday

15.04.2012 @ 22:01 i Bilder 9 kommentarerSiden det var så fint vær i dag, tok jeg meg en tur ut sammen med Andrea. Vi gikk en liten tur og tok en del bilder, og jeg må si det at hun er supersøt når hun skal ta bilder, bare se denne stillinga:

Hahaha, jeg dævver!


Senere dro jeg og resten av familien til tanta mi og familien i Molde. Her er jeg, hunden til søskenbarnet mitt og ungen til søskenbarnet mitt.


Hos tante fikk vi først potetball, og så et eller annet oreo greier til dessert. Yummi!

# Flere som har hatt fint vær i dag?

-Malin

Photoshoot - Fails + Oss to

11.04.2012 @ 19:33 i Bilder 14 kommentarer

Aller først får dere noen fail bilder, kun fordi vi er så søte!
Og her kommer noen bilder av meg og Malene sammen.# Tycks?

-Malin

Kalles dette vår?

02.04.2012 @ 23:19 i Bilder 16 kommentarer


Joda, jeg husker at det var en veldig kort periode med sol og vår her i Molde, jeg spiste til og med frokost på verandaen en dag. Eller jeg fikk bare spist to biter, så startet regnet å hølje ned... Og nå er det søren meg "winter wonderland" her!
Legg merke til snøen på snuten - naaaw!
Jeg kan vel innrømme at det er fint, men det er ikke slik det skal se ut i april!

# Hvordan er været hos dere nå?
# Hvilket bilde likte du best?

-Malin 

Update fra helga

27.03.2012 @ 13:18 i Bilder 5 kommentarer


Imunforsvaret mitt har sviktet meg igjen, så jeg har vært syk siden søndag. Har vært syk hver måned dette året, så nå begynner jeg å bli rimelig lei! Prøvde meg på skolen igjen i dag, men det endte med at pappa måtte komme å hente meg..

Som dere sikkert skjønner, så har jeg ikke så mye å blogge om, ettersom jeg bare ligger på sofaen og krysser fingrene for å bli frisk. Men jeg har noen bilder fra helga, som jeg kan dele med dere (skulle egentlig gjøre det på søndag, men da tilbringte jeg dagen foran doskåla..)


Ingen bilder var så fine at de egnet seg i full størrelse i offentlighet, så jeg mekket sammen en liten kollasj til dere. Snille meg!


Joda var godt på lørdagen, men ikke like godt da det kom opp igjen på søndag.. (vi spiste mindre enn halvparten, så jeg tror ikke all maten er grunnen til at jeg ble syk..)


Vi måtte nesten se på "Kvelden er din" som hadde premiere på TV2, i og med at danselæreren vår var med der. Eller jeg danser ikke nå lenger, men danset hiphop i 2 år elns med Nikita, som er en superflink danser!

# Noen som så Nikita på TV?
# Flere som er syke?

-Malin 

Photoshoot - Malene

20.03.2012 @ 18:53 i Bilder 14 kommentarer

Her kommer bilder av søte Malene jenta mi ♥
# Hvilket bilde likte du best?

-Malin

Photoshoot - Malin

19.03.2012 @ 17:05 i Bilder 13 kommentarer


Som sagt var det utrolig fint vær her på lørdagen, derfor tok jeg og Malene med oss kameraet ut, og hadde en liten photoshoot. Legger ut et innlegg med bilder av meg først (heihei egoist!)
Senere i dag eller i morgen, kommer det et innlegg med bilder Malene. Og til slutt et innlegg med bilder av begge og fails.

# Hvilket bilde likte du best?

-Malin

Beautiful people

08.03.2012 @ 22:15 i Bilder 13 kommentarer


Her kommer resten av bildene fra skituren i går. (Eller resten og resten, en del som ikke egner seg for offentligheten, så de skal dere få slippe å se!)


Meg og Ragnild (og halveis Berit til venstre)
Thommas spammet kameraet med rundt 20 bilder av brødskiva si... 


... Og en god del bilder av seg selv (Jeg var snill som la ut dette, for de andre er 10 gangere finere)


Søte Kristina som satt fast ene skia i ei grein i skogsløypa, hahaha!


Ingen skitur uten kakao!


Malene som viser frem musklene sine (Hun  er ikke så sterk som det ser ut som!)


Fin utsikt fra toppen! Eller toppen og toppen, det var for lite snø til at det var åpent helt på toppen..


Malene og Andreas (Hahah, han har mye lengre hår, men likte ikke sveisen sin etter en dag i bakken..)

# Noen som vil at jeg skal redigere en film med klipp fra bakken?

-Malin 

Skidag i bilder

07.03.2012 @ 19:05 i Bilder 12 kommentarer


Har kost meg masse sammen med 9. og 10.klasse i skitrekket i Molde i dag. Og var så flink å ta mange bilder til dere, filmet til og med noen videosnutter! Dette var min første gang på slalom i år, endelig!!


Emilie - Meg - Kristina.


Emilie - Meg - Kristina - Ragnhild.


Berit och meij


Meg - Berit - Emilie


Søteee


Mongobarna mine


Fine Ragnhild!

Tar 28492 år å laste opp et bilde, så jeg legger ut del 2 i morgen. Rekker ikke å laste opp flere nå, fordi jeg skal på volleyballtrening.

# Har du vært på skitur med klassen i år?

-Malin

Søte meg

03.03.2012 @ 15:03 i Bilder 11 kommentarer


Har funnet ut at det blir veeldig mange fine blinkskudd av meg mens jeg spiller håndball. Finner de på hjemmesiden til Skåla, så siden de allerede er på internett, kan jeg dele de med dere.


Her tar vi heiaropet før kamp "ååååå Skåla!!" Jeg er selvfølgelig hun kule med MV på shortsen, og nummer 2 på drakta.


Får det ikke større... Her skulle jeg til å ta highfive midt i kampen, ehehe! Eventuelt så er jeg en ivrig forsvarsspiller.

                                                                                                         Like a boss!

                                                                         Her er jeg bare linselus i hjørnet, men supersøt uansett.


Gjett hvem som var best her da? MEG, tihihihi!

Får vel bare informere dere om at hele innlegget er ironi, jeg er ikke så selvgod som det kan virke i dette innlegget. Og det er ikke meningen at hele innlegget skal være midstilt, men får ikke til å fikse det.. 

# Flere som synes jeg er søt når jeg spiller håndball? 

-Malin

Fotoshoot # 2

20.02.2012 @ 17:59 i Bilder 36 kommentarerNoen av bildene Andrea tok av meg:
Noen av bildene jeg tok av henne:
Vet ikke om det kommer flere på bloggen, i og med at det er Andrea som har bildene.. Dere finner del 1 HER

# Likte du bildene?

-Malin

Redigert VS Uredigert

19.02.2012 @ 17:01 i Bilder 26 kommentarerRedigert
VS
Uredigert


Bildet er tatt av Fredrik i klassen min, og redigert av meg..

# Hvilket likte du best?

-Malin

Fotoshoot # 1

12.02.2012 @ 20:33 i Bilder 29 kommentarer


Det er Andrea som har bildene, derfor kan jeg bare legge ut de bildene hun har lagt ut. Kommer vel en del 2 senere.. Plis ikke mobb poseringa mi, jeg er litt ufotogen når det er fotoshoot.. 


♥ ♥ 

Jeg tok bildene av henne og omvendt. Tok visst 139 bilder eller noe, så dere får ikke se alle..

# Hvilket bilde likte du best?

-Malin 

Bilder # Ball 2012

06.02.2012 @ 20:01 i Bilder 23 kommentarer


Det var et kjempebra ball, litt trist at det var mitt siste ball på denne skolen. Eller vi jentene i 10.kl har store planer og å få til et sommerball da, men vet ikke hvordan det kommer til å gå... Ellers ble jeg nominert til årets babe, høhøhø. Og dansinga til jentene i 10.kl gikk helt greit, men tror jeg faila litt.. 


Kjolen har vært storesøster sin, og ble kjøpt på Byoung for et par år siden.. Skoene er Emilie sine, fra Spania elns.


Andrea - Meg - Kristina.


Orker ikke å skrive opp alle navnene.. Men jeg kan love dere at dette er en gjeng med herlige jenter!


Live - Ragnhild - Kristina - Andrea - Meg - Fredrik. Dette var et av de styggeste bildene av meg (sånn går det når jeg ikke greier og holde kjeft mens folk tar bilde..), men tok det med fordi det var et morsomt situasjonsbilde.


Dansing for fullt!


Her sto vi og så på at dronninga & kongen + prinsessa & prinsen danset roligdans.


Fiiiine jenter!


Hahhaha, folk tar av ja!


♥ ♥  ♥ 

# Har du vært på ball i år?

-Malin

"I don't drink coffee; I take tea, my dear"

18.01.2012 @ 21:11 i Bilder 24 kommentarer
Siden jeg prøver å unngå godteri og andre søtsaker midt i uka, har jeg begynt å ta meg en kopp te om kvelden. Vet det ikke er supersunt det heller, men jeg dropper sukkeret.. Hehe! Bruker av og til å ta med te på skolen, og da sier nesten alle "Serr, lika du te Malin?!?!" (For de som ikke skjønner Molde/Skåla dialekten så betydde dette: Seriøst, liker du te Malin..)

# Liker du te?

-Malin

Bilde VS Bilde

11.01.2012 @ 20:57 i Bilder 18 kommentarer
VS


# Hvilket bilde likte du best?

-Malin

I want to have a good body, but not as much as I want candy

05.01.2012 @ 22:15 i Bilder 9 kommentarer

# Hva synes du om bildet?

-Malin

Princess

03.01.2012 @ 11:30 i Bilder 21 kommentarer
# Tycks?

-Malin

Gonna miss you

02.01.2012 @ 00:14 i Bilder 18 kommentarerDenne fine kalenderen fikk jeg i gave av bestevenninna mi. Husker jeg gledet meg sykt mye til å henge den opp 01.01.11, og nå kan jeg ikke ha den lengre.. Buhu!


Fikk heldigvis denne herligheten til jul av Andrea, så da er jeg reddet i maaaange år fremover, er jo trossalt en evighets-kalender.

# Har du kalender på rommet ditt?

-Malin

New years eve

01.01.2012 @ 14:01 i Bilder 28 kommentarer


Ble en veldig rolig feiring hos oss i går.. Dro en liten tur bort til tanta mi, og skøyt opp rakettene våres sammen med dem. Etter det kjørte vi en tur til Bolsøya, der vi så de fleste rakettene som ble sendt opp i Molde. 


Hurra for nytt år og nye muligheter!
Nyttårsaften er en finfin dag til å ta mange kule bilder.. Hehe!

Men nå må jeg stå opp å finne meg frokost, har enda ikke spist i år!

# Hvordan feiret du nyttårsaften?

-Malin 

Light

29.12.2011 @ 14:29 i Bilder 15 kommentarer
For å være ærlig så er jeg ikke verdens flinkeste med kamera. Ganske langt ifra verdens flinkeste faktisk! Jeg hadde ingen anelse om hvordan jeg tok bokeh bilder, så jeg måtte få lillesøster til å lære meg det *Flau* Vet at de bildene jeg legger ut i dette innlegget ikke er bokeh bilder, men jeg ble litt stolt over disse bildene.. "Stolt av disse bildene?" tenker dere sikkert. Og ja det er jeg for det er første gang jeg tar ordentlige bilder av andre ting enn mennesker og dyr.

Forresten er jeg med i en konkurranse hvor du kan vinne et sett med sminkekoster. Meld dere på HER dere også!

# Hvilket bilde likte du best?
# Er du flink med kamera?

-Malin

hits