Kategori: Fotball

Bartebyen next

08.07.2012 @ 14:00 i Fotball 8 kommentarer


Hei! 

Nå stikker jeg og verdens beste Andrea til Lerkendal i Trondheim for å se Rosenborg - Molde i kveld. Heia Heia Heia MOLDE!!♥

 Rekker vel ikke å skrive så mye mer, siden vi må komme oss av gårde nå.

# Flere som skal på kamp i dag?

-Malin 

Back on track

01.05.2012 @ 23:04 i Fotball 4 kommentarer


Kom hjem fra Bergen sent i går, og sovnet mens jeg så på reprisa av paradise.. I dag har jeg vært i Sunndalen på besøk, etterfulgt av cupkamp mellom Sunndalen og Molde. Mine blåe gutter vant 4-0 og kom seg videre.


I morgen er det på`n igjen med skole... Har faktisk hatt fri helt siden torsdag jeg, siden vi reiste til Bergen osv. Kommer innlegg med bilder, antrekk og innkjøp fra Bergen senere, orker ikke nå siden jeg er så sinnsykt trøtt.

# Hva har du gjort i dag?

-Malin 

StressStressStress

23.03.2012 @ 15:42 i Fotball 12 kommentarer

Faen, jeg hadde tenkt å blogge og kommentere tilbake til dere nå, men så streiket internetten.. Skal straks på håndballtrening, og rett etter det skal jeg til Molde og se MFK åpne Tippeligaen i kampen mot Strømsgodset, gleeeeder meg!


Lover og kommentere tilbake senere i kveld, snakkes da!

# Hva skal du i dag?

-Malin

Boyza!

11.02.2012 @ 23:30 i Fotball 16 kommentarer


Her kommer noen bilder fra kampen (treningskamp mellom Ranheim og Molde) i går. Som dere ser er de tatt av Andrea, jeg orket ikke å ta med kamera siden jeg kom rett fra trening.. Alltid morsomt å se guttene spille. Det var iskaldt, men ettersom Molde vant, var det verdt det! Koset meg der sammen med Malene.T og Andrea.


Hoseth var kaptein.
Favorittspilleren min, Joshua Alexander Gatt # 22 ♥ ♥ 

Vær forberedt på en del innlegg om fotball etterhvert.. Når tippeligaen starter på igjen er det nok fotball på menyen hver søndag for meg. Got to loove it!
Nå må jeg legge meg, har kamp mot Molde HK klokka 11:45 i morgen, oppmøte 11:00.. 

# Liker du å se på fotball?
# Ønsk meg lykke til på kampen i morgen?


-Malin

hits