Arkiv mned: mars 2012

Earth hour

31.03.2012 @ 23:54 i Blogg 18 kommentarer


Tenkte å være litt flink og bli med på Earth hour i år også, levende lys er jo alltid koselig. Faktisk har vi ikke skrudd på de elektriske lysene igjen enda, kommer til å spare mist 10.000 kr i strøm i kveld ja!!


Satt frem gule lys og noen kyllinger, siden det snart er påske.


Vi har til og med fylt opp påskeegget vi!

Ene grunnen til at egget er fylt opp nå er at det er lørdag, andre er at vi skal være hos mamma i selve påska, så da er det liksom påske for oss hos pappa denne helga. En fordel med skilte foreldre er at du får TO påskeegg. Men det er ikke bare bra å få to påskeegg, for da blir man jo dobbelt så feit som de som bare får ett.. Tehe!

# Flere som var med på Earth hour i kveld? 

-Malin

Dagens antrekk

31.03.2012 @ 19:01 i Antrekk 33 kommentarer


Dagen i dag har så langt gått til å rydde og vaske hele huset (sammen med lillesøss). Etter det var jeg en liten tur i byen med familien. Også var jeg så flink at jeg jogget 4 km + hadde styrketrening  før frokost! 


Cardigan & Bukse - Byoung Topp - H&M Sko - Økonomisko Ring - JC 


Flinke lillesøster som fikset håret mitt!

# Likte du antrekket?
# Hva har du gjort i dag? 

-Malin

Girly things # 10

31.03.2012 @ 17:14 i Inspiration 11 kommentarer
# Hvilke av disse bildene er din favoritt?

-Malin

Antrekk 30.03.12

30.03.2012 @ 17:05 i Antrekk 16 kommentarer


Starter ferien med kinotur med jentene mine. Vi skal se The hunger games, gleder meg!! 


Cardigan - Voice of Europe  Topp - Forever 21 Bukse - Byoung Ring - BikBok

# Tycks?

-Malin

God natt

29.03.2012 @ 22:58 i Blogg 9 kommentarer


Akkurat sett filmen "Long weekend" sammen med pappa. Ikke verdens beste film, den var liksom bare litt teit og skummel.. haha! 


Nå skal jeg se paradise, gjøre litt mere lekser, og så finne senga.. 

# Natta

-Malin 

Good girl

29.03.2012 @ 17:41 i Trening 5 kommentarer


Siden håndballen har tatt påskeferie helt til 12.April, var jeg flink og trente for meg selv i dag. Ute pøser regnet ned, så jeg er evig takknemmelig for å ha en 3D mølle jeg kunne springe på!Nå skal jeg rydde litt i huset, før jeg og pappa stikker på konferansetime. Konferansetime er egentlig null stress for meg, i og med at jeg ikke er noen pøbel på skolen. Men krysser fingrene for at det går bra i de fleste fagene, er jo trossalt slutten av 10.klasse nå!

# Hva gjør du i dag?

-Malin

Herlich

28.03.2012 @ 23:04 i Mat 2 kommentarer


Koset meg med grønnsaker og dip til paradise hotel i dag, sunt og godt!

Siden det kom syteinnlegg før i dag, må jeg vel ta en hyggelig oppdatering, før jeg legger meg, eller hva? Skulle egentlig blogge tidligere, men plutselig så var internetten borte også..(livet på bygda!) 


Mens alt elektronisk utstyr var klikking, lekte jeg med bikkja, spiste melon og leste her og nå - ja, jeg vet at livet mitt er veldig interresant akkurat nå!

# Flere som er glad i grønnsaker og dip ?
# Hva har du gjort i dag?

-Malin 

Livet er "flott"

28.03.2012 @ 18:24 i Blogg 3 kommentarer


Etter å ha gått 10 meter utenfor huset var skoene mine våte, og det tok ikke lang tid før buksa også var det. Hater de dagene det regner så mye at jeg halvveis drukner før jeg kommer meg på skolebussen.. Begynner å bli i bedre form nå, greide å være hele dagen på skolen, og har gjort en del annet enn bare å ligge på sofaen i dag. Det er bra da! Men når jeg blir våt av regnet, går det veldig ikke lang tid før jeg er forkjølet.. Haha ♥imunforsvaret mitt♥!!!!


Tydeligvis ikke bare jeg som ser ut som en druknet kattunge hund, etter å ha vært ute i regnet...


Og så følte jeg at det var veldig viktig å dele med dere at parabolen min har klikka... Takk gud for at det går an å se paradise på nett, og at pappa gir meg TVen oppe når det er noe jeg vil se. Så jeg overlever nok.

Små deppresivt innlegg, men man skal jo ikke late som at alt er fint, når det ikke er det, skal man? NEI.

# Noe som er "flott" i livet ditt for tiden?

-Malin

Boyfriend

27.03.2012 @ 17:11 i Music 12 kommentarer


De fleste har vel hørt Justin Biebers nye sang? Hvis du ikke har hørt den, så anbefaler jeg deg og trykke på play på videoen under!


I♥it

# Like or dislike?

-Malin

Update fra helga

27.03.2012 @ 13:18 i Bilder 5 kommentarer


Imunforsvaret mitt har sviktet meg igjen, så jeg har vært syk siden søndag. Har vært syk hver måned dette året, så nå begynner jeg å bli rimelig lei! Prøvde meg på skolen igjen i dag, men det endte med at pappa måtte komme å hente meg..

Som dere sikkert skjønner, så har jeg ikke så mye å blogge om, ettersom jeg bare ligger på sofaen og krysser fingrene for å bli frisk. Men jeg har noen bilder fra helga, som jeg kan dele med dere (skulle egentlig gjøre det på søndag, men da tilbringte jeg dagen foran doskåla..)


Ingen bilder var så fine at de egnet seg i full størrelse i offentlighet, så jeg mekket sammen en liten kollasj til dere. Snille meg!


Joda var godt på lørdagen, men ikke like godt da det kom opp igjen på søndag.. (vi spiste mindre enn halvparten, så jeg tror ikke all maten er grunnen til at jeg ble syk..)


Vi måtte nesten se på "Kvelden er din" som hadde premiere på TV2, i og med at danselæreren vår var med der. Eller jeg danser ikke nå lenger, men danset hiphop i 2 år elns med Nikita, som er en superflink danser!

# Noen som så Nikita på TV?
# Flere som er syke?

-Malin 

Seriøs // Kjærlighet

24.03.2012 @ 18:15 i Seriøs 16 kommentarer


Denne gangen kom det seriøse temaet ganske sent, i forhold til hva det har gjort de andre månedene.. Men, men, bedre sent enn aldri, ikke sant? Valgte å skrive om kjærlighet denne gangen, i og med at det var ei som lurte på hva kjærlighet er for meg. 

 
De fleste har vel hørt ordtaket "kjærlighet ved første blikk"? Det er i hvert fall et sitat som passer godt for meg, siden jeg blir veldig lett betatt av folk. Men det er ikke sånn at jeg går å sier jeg elsker deg til noen jeg nettopp har møtt. Jeg blir mer småforelsket med en gang, og så bygger det seg enten opp til sterkere kjærlighet eller så mister jeg interessen for personen. 

 
Jeg er ei jente som virkelig hater å såre andre mennesker, derfor ender det som oftest med at det er jeg som blir såret (feks så er ikke jeg den personen som sier at jeg ikke vil holde på lenger, jeg bare tenker at de må få en sjanse osv, men så ender det opp med ingenting alikevel.. Ikke det at jeg har holdt på med så sykt mange da..)  

Jeg har ennå ikke vært i noe seriøst forhold, men kan vel si det at jeg har vært forelsket i et par stykker alikevel. Men jeg tror nok ikke at jeg har opplevd å være så forelsket som folk er når de har vært sammen en stund. Jeg elsker å se på inspirasjonsbilder av kjærestepar, det er så sykt søtt! 

Må også si med at jeg aldri hadde godtatt om kjæresten min var utro. Er det ekte kjærlighet mellom to personer, så er det ikke verd å ødelegge det ved å prøve ut noen andre. Jeg mener også at det er litt teit å si jeg elsker deg etter å ha vært sammen i to dager, i hvert fall hvis du ikke har kjent personen så veldig lenge. Er det derimot din barndomsvenn som du kjenner inn og ut (ikke tenk feil her, haha!) er det ikke så ille.. 

Ellers mener jeg at man ikke skal kødde med følelsene til folk. Mange tenker vel at de fleste guttene der ute kun er ute etter en ting, men husk at det også finnes følsome gutter. Og husk at det er du som skal like typen din, det trenger ikke å være drømmegutten til venninna di. Men det er selvfølgelig et stort pluss om kjæresten din kommer godt over ens med familien og vennene dine, ellers kan det bli vanskelig i lengden.. Personlig mener jeg også at det er litt dumt å ikke tørre å vise følelsene sine fordi man er redd for hva andre skal mene. Hvis man elsker en annen personen (samme om det er gutt og gutt, jente og jente, eller gutt og jente!) så burde man gi faen i andres meninger og leve lykkelig sammen med den man elsker!

 
Da er det vel bare å ønske alle lykke til med å finne sin prince Charming og håpe at ingen blir forever alone (noe jeg føler jeg kommer til å bli.. høhø) Det er vel antagelig noen av dere som allerede har funnet deres livs kjærlighet, til dere vil jeg bare si at dere skal nyte det.   

# Hva er din mening om kjærlighet?

-Malin 

Girly things # 9

23.03.2012 @ 22:55 i Inspiration 23 kommentarer


# Noen som passet for deg?

-Malin

StressStressStress

23.03.2012 @ 15:42 i Fotball 12 kommentarer

Faen, jeg hadde tenkt å blogge og kommentere tilbake til dere nå, men så streiket internetten.. Skal straks på håndballtrening, og rett etter det skal jeg til Molde og se MFK åpne Tippeligaen i kampen mot Strømsgodset, gleeeeder meg!


Lover og kommentere tilbake senere i kveld, snakkes da!

# Hva skal du i dag?

-Malin

Outfit 22.03.12

22.03.2012 @ 17:48 i Antrekk 11 kommentarerTopp - H&M, Tubetopp - Spania, Bukse - Byoung


Gaaaaad som jeg hater babyhårene som stikker til alle kanter.. Fikset dem i dag tidlig, men etter en skoledag er jeg like fin som når jeg sto opp.. Luckypig ja!

# Tycks?

-Malin

Kjære store lillesøster

22.03.2012 @ 07:52 i Blogg 13 kommentarer


GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN lille store gullet mitt ♥ (du får med store siden du er hele tretten år i dag, i tillegg til at du snart har vokst i fra meg.. høhø) 

Nå er det hele tretten år siden jeg ble storesøster til min søte lillesøster. Det har gått så fort at jeg hele tiden sier at hun blir tolv år i år, men heldigvis husker jeg nå at det er TRETTEN ÅR hun blir i dag. Stor jente du nå!

Lillesøss er babyen, og da ser dere vel hvem som er hvem av meg og storesøss?

Dum som jeg er har jeg tenkt at det er leeenge til bursdagen din, men vips så er dagen her (derfor får du ikke gave i dag.. Men du skal få senere, promise!) Har dessverre vært ganske opptatt for tiden, så jeg har ikke fått laget min berømte bursdagsvideo til deg en gang. Når jeg skriver dette høres det ut som jeg er verdens verste storesøster, ikke gave eller video på selve dagen. Men du skal få tretten klemmer siden du blir tretten år, hhihiii. Og håper du er glad i meg uansett!Husk at samme hva jeg sier til deg eller gjør mot deg, så elsker jeg deg utrolig høyt! Du er verdens beste lillesøster! ♥Håper du får en superduper bursdag! Og så krysser jeg fingrene for å rekke å bake til deg eller feire deg, noe må jeg jo gjøre for en så skjønn lillesøster!  

♥ LOVE YOU ♥ 

# Gratuler henne med dagen da?!?!?

-Malin

Utslitt

21.03.2012 @ 21:28 i Mat 9 kommentarer


Hodet er utslitt etter engelsktentamen, og kroppen er tom for energi etter håndballkamp. Omtrent halve laget var skadet / småsyk så jeg og ei annen i klassen spilte nesten hele kampen.. Jeg spilte minst 50 minutter til sammen! Resultatet snakker vi ikke om.. hihih! 


Nå skal jeg chille med pizza, juice og paradise, diiigg!

# Hva har du gjort i dag?

-Malin

Match

21.03.2012 @ 17:40 i Trening 12 kommentarer


I dag skal jeg spille min første kamp for damelaget til Skåla, blir spennende!

Hey hey skittent speil og søt jente uten sminke!

# Ønsk meg lykke til dåå?

-Malin

Follow the leader

21.03.2012 @ 15:11 i Blogg 6 kommentarer


Endelig finner dere meg på twitter også, eller har vært der i over 1 år, men ikke skjønt noe.. I det siste har jeg prøvd meg litt frem, og funnet ut at det egentlig er ganske morsomt. Hadde vært morsomt om dere orket å followe meg, follower selvfølgelig tilbake! @mallinn96 


Og sånn ser profilbildet mitt ut på twitter..

Om dere liker One direction, kan dere godt følge @welove1DNorway (twitterbruker jeg og to venninner har sammen)

# Noen som vil followe meg?
# Hva heter du på twitter?

-Malin

Photoshoot - Malene

20.03.2012 @ 18:53 i Bilder 14 kommentarer

Her kommer bilder av søte Malene jenta mi ♥
# Hvilket bilde likte du best?

-Malin

Dagens antrekk

20.03.2012 @ 15:29 i Antrekk 19 kommentarerSkjorte - Byoung, Tights - Pieces, Sko - Din sko, Klokkering - Kappahl

# Likte du antrekket?

-Malin

Photoshoot - Malin

19.03.2012 @ 17:05 i Bilder 13 kommentarer


Som sagt var det utrolig fint vær her på lørdagen, derfor tok jeg og Malene med oss kameraet ut, og hadde en liten photoshoot. Legger ut et innlegg med bilder av meg først (heihei egoist!)
Senere i dag eller i morgen, kommer det et innlegg med bilder Malene. Og til slutt et innlegg med bilder av begge og fails.

# Hvilket bilde likte du best?

-Malin

Boys who # 2

18.03.2012 @ 15:59 i Inspiration 17 kommentarer
# Hvilken likte du best?

-Malin

Nytt design!

18.03.2012 @ 01:18 i Blogg 21 kommentarer


Akkurat ferdig å fikse nytt design!  Eller rettere sagt sa limte jeg inn kodene til et gratisdesign.. Men det er vanskelig nok for meg det, så jeg er stolt over at jeg fikk det til. 


Veldig enkel header, men jeg har hørt at "Det enkle er ofte det beste" heh!

Men er det noen som orker å sjekke om dere får opp min eller deres profil når dere trykker på "Add som venn" ? Litt greit å vite om jeg må fikse på det. Ellers er det bare å si ifra om dere finner andre feil med designet, så skal jeg prøve å få fikset det.

# Kommer det opp min eller din profil når du trykker på "Add som venn" ?
# Likte dere det nye designet? 

-Malin 

Antrekk 17.03.12

17.03.2012 @ 16:07 i Antrekk 23 kommentarer


Har skikkelig vårfølelse nå som sola skinner her i Molde, digg digg digg! 


Converse - Tyrkia, Cardigan - Byoung, Topp - Vero Moda, Shorts - New Yorker.

# Tycks?

-Malin

God helg!

16.03.2012 @ 15:09 i Trening 9 kommentarer


Wiii, helg igjen! Veldig glad denne uka er ferdig... Til og med ferdig med tentamen i norsk og nynorsk. 

Nå skal jeg være litt vaskekjerring for pappa.. Etterfulgt av håndballtrening. Og så, dagens høydepunkt, til Molde å se MFK spille treningskamp mot Ålesund (bare en uke til tippeligaen starter nå!!) 

Håper dere alle får en finfin helg!

# Planer for helga?

-Malin

Spillegal

15.03.2012 @ 21:17 i Blogg 10 kommentarer


Dagen i dag har gått til norsktentamen, familie, venner og håndball. Og sist men ikke minst gaming av paxcon. Tror jeg har blitt litt for hekta.. Hver gang jeg har tenkt å oppdatere dere, ender jeg opp med å spille paxcon istedet. Høhø! 


Sorri gammelt bilde.. På dette bildet var jeg faktisk flink og jobbet med skolearbeid!

# Er du hekta på noen facebook-spill?

-Malin
 

Hvil i fred, kjære farmor

14.03.2012 @ 10:17 i Seriøs 20 kommentarer

I dag er dagen... Kommer til å bli en av de tyngste dagene i mitt liv, for i dag er det begravelse for min søte farmor. Orker ikke å utdype mer enn at hun gikk bort pågrunn av kreft. (Det er altså dette som er det triste som har hendt meg, som gjorde at bloggingen ble nedprioritert, ville være så mye som mulig sammen med henne mens jeg kunne. Og det er jeg glad for at jeg gjorde!)

 He only takes the best  ♥ 

God saw she was getting tired 
and a cure was not to be. 
So he put his arms around her 
and whispered: Come with me. 

With tear-filled eyes we watched her 
suffer and fade away 
Although we loved her deeply 
We could not make her stay 

A golden heart stopped beating 
hard working hands put to rest 
God broke out hearts to prove to us 

  He only takes the best   

Hvil i fred verdens beste farmor, elsker deg!     

-Malin 

Before I die # 1

13.03.2012 @ 20:58 i Inspiration 18 kommentarer                                                                                       (Hint, hint Louis Tomlinson!!!)

# Vil du oppleve noe av det samme?

-Malin 

Video - Skoleprosjekt (Breathe me - Sia)

13.03.2012 @ 15:51 i Videoer 9 kommentarer

Overskriften forteller vel det meste, så da skal jeg ikke gjør stort mer enn å sette inn videoen til dere.


Ikke noe profesjonelt resultat, men vi ble fornøyd uansett..

# Hva synes du om filmen?
# Har dere laget / skal dere lage musikkvideo på skolen?

-Malin

Antrekk 12.03.12

12.03.2012 @ 17:20 i Antrekk 28 kommentarer


Huttetu, har vært veldig dårlig på antrekk denne måneden, i og med at det første antrekket legges ut i dag, aka 12.mars..  Skal prøve å være flinkere resten av måneden, men er ikke vits å love dere noe.. Heh!


Bukse fra Cubus    Cardigan fra Byoung     &  Topp fra H&M

# Synes?

-Malin

Video fra Skidagen

11.03.2012 @ 18:01 i Videoer 20 kommentarer


Her kommer videoen jeg lovde dere, fra skidagen i Tusten. I og med at det var jeg som filmet, er jeg ikke så mye med i filmen.. Men dere ser meg komme opp trekket og snurre på staven da, mehehh!# Tycks?

-Malin

Dagens fangst

10.03.2012 @ 20:05 i Blogg 15 kommentarer


I dag har jeg vært på basar sammen med mamma og lillesøster. Basaren var i ei lita bygd, hvor mamma vokste opp. Fikk noen lodd av mamma og mimmi (bestemor), og heldig som jeg var, ble det noen gevinster med meg hjem.


Såpe, toalettveske og 2 pakker kjeks, heheheh.


oOoooOoO sura!

# Har du vært på basar i det siste?
# Hva har du gjort i dag?

-Malin 

VURDERING AV KOMMENTAR NR. 3000

10.03.2012 @ 13:55 i Vurderinger 3 kommentarer


I og med at den kommentaren som egentlig var nr 3000 var kommentert fra anonym, valgte jeg kommentaren som kom rett etter, og det ble skjønne Madeleine

Positive ting:
♥ Oversiktlig design
♥ Bilder i alle innlegg
♥ Spørsmål til leserne
♥ Profilbilde og litt fakta om seg selv på siden


 
Tips til deg:
- Prøv å få lastet opp bildene dine i samme størrelse (Vet jeg ikke har samme størrelse på alle mine jeg heller, men jeg har det med de som går)
- Ha en header med bilde(r) av deg selv, da ser bloggen mer spennende ut!
- Kutt ned antall smilyer, da blir innleggene ryddigere 

Husk at det er mine meninger, og det at jeg gir deg tips, betyr ikke at jeg synes min blogg er feilfri. Men jeg gir deg tips til å få en blogg sånn som jeg liker den (har ikke en sånn blogg selv, fordi det er vanskelig å oppfylle alle kravene mine.. hehe)

Karakter: 4 (+)

# Enig / Uenig?


-Malin

Girly things # 8

09.03.2012 @ 18:40 i Inspiration 9 kommentarer


# Hvilket bilde likte du best?

-Malin

Beautiful people

08.03.2012 @ 22:15 i Bilder 13 kommentarer


Her kommer resten av bildene fra skituren i går. (Eller resten og resten, en del som ikke egner seg for offentligheten, så de skal dere få slippe å se!)


Meg og Ragnild (og halveis Berit til venstre)
Thommas spammet kameraet med rundt 20 bilder av brødskiva si... 


... Og en god del bilder av seg selv (Jeg var snill som la ut dette, for de andre er 10 gangere finere)


Søte Kristina som satt fast ene skia i ei grein i skogsløypa, hahaha!


Ingen skitur uten kakao!


Malene som viser frem musklene sine (Hun  er ikke så sterk som det ser ut som!)


Fin utsikt fra toppen! Eller toppen og toppen, det var for lite snø til at det var åpent helt på toppen..


Malene og Andreas (Hahah, han har mye lengre hår, men likte ikke sveisen sin etter en dag i bakken..)

# Noen som vil at jeg skal redigere en film med klipp fra bakken?

-Malin 

Skidag i bilder

07.03.2012 @ 19:05 i Bilder 12 kommentarer


Har kost meg masse sammen med 9. og 10.klasse i skitrekket i Molde i dag. Og var så flink å ta mange bilder til dere, filmet til og med noen videosnutter! Dette var min første gang på slalom i år, endelig!!


Emilie - Meg - Kristina.


Emilie - Meg - Kristina - Ragnhild.


Berit och meij


Meg - Berit - Emilie


Søteee


Mongobarna mine


Fine Ragnhild!

Tar 28492 år å laste opp et bilde, så jeg legger ut del 2 i morgen. Rekker ikke å laste opp flere nå, fordi jeg skal på volleyballtrening.

# Har du vært på skitur med klassen i år?

-Malin

Malin

06.03.2012 @ 22:47 i Blogg 4 kommentarer
Malin er min er en av mine bestevenner, hun er det jeg kaller en utrolig god venn! hun er der for meg når jeg trenger det og jeg er her for henne når henne trenger det! jeg stoler på deg! og hver eneste gang vi skal til hverandre eller skal finne på noe med hverandre så har vi det morsomt sammen! Hun er verdens herligste og snilleste jente! og jeg er ubeskrivelig glad i henne!!! 

Vi har kanskje ikke kjent hverandre så utrolig lenge,selv om vi har gått på samme skole i 9 år(siden jeg er 1 år mindre enn Malin.) men vi har kjent hverandre lenge nok til å vite at Malin er en venn jeg stoler på og vet at du er der for meg!

hver eneste gang vi er med hverandre føler jeg at du er som en søster for meg, føler at det er meningen at du skal stå ved siden av meg hele tiden. Jeg håper virkelig ikke at jeg mister deg, du betyr så utrolig masse for meg og jeg kunne ikke erstattet henne med noen! du er noe for seg selv,akkurat som meg, og det er jeg glad for du er så lik meg! Samme humor,samme ''spesialitet'' og samme persjon omtrent!

Du er ei spesiel jente, ei jente man ikke får tak i noen andre steder,ei jente som ligger trygt inne i hjertet mitt,du er ei jente som alltid er her for meg og som jeg alltid kommer til å være hos deg når dutrenger det! ♥

Emile, meg og Malin...
Jeg har milioner av ting jeg kunne ha  skrevet om henne, men tror dere ikke gidder å lese så utrolig mye! men en ting er sikkert det er at henne er den nydeligste jenta jeg vet om og hun er snill og god! og hun kommer alltid til å være min! uansett hva som skjer!! ♥
Kjempegla i deg søte deg!
Ps. Stikk innom bloggen min å legg igjen en komentar da! www.malenemp.blogg.no
-hva syns du om innlegget?
-Malene!

Mekking av musikkvideo

06.03.2012 @ 15:38 i Skole 6 kommentarer


Jeg og Emilie har akkurat slengt en pizza i ovnen (viktig med mat etter en lang skoledag!), og nå skal vi mekke sammen en musikkvideo, som er ei skoleoppgave. Skal selvfølgelig dele den på bloggen når den er ferdig, gled dere!


Gruppa jeg lager filmen sammen med. Malene og Benjamin kommer senere, men først er det bare jeg og Emilie som skal redigere..

# Noen som har lyst å se videoen?

-Malin

Go Skåla!

05.03.2012 @ 18:51 i Trening 7 kommentarerskal straks bort i hallen og spille kamp. goo skåla!!

# wish me lucky?

Want you to know

04.03.2012 @ 16:45 i Blogg 8 kommentarer                                 Meg - Andrea - Malene 

Som jeg har sagt så er det mye som skjer for tiden, som jeg ikke føler for å dele med blogg.no akkurat nå. Dette gjør at jeg sliter litt med å finne andre ting å blogge om enn inspirasjonsinnlegg. Dessuten er det så vidt jeg er på dataen for tiden, derfor har jeg vært utrolig dårlig til å kommentere tilbake og oppdatere dere.

(Skal ikke ha bloggpause nå, men blogger når jeg føler for det, orker ikke å tenke at jeg MÅ blogge hver dag liksom..)  Men jeg kommer nok sterkere tilbake når ting har ordnet seg..

Ellers ønsker jeg alle en fin søndag, håper dere koser dere mye før skole og jobb starter på igjen i morgen!

# Hva gjør dere i dag?

-Malin

Søte meg

03.03.2012 @ 15:03 i Bilder 11 kommentarer


Har funnet ut at det blir veeldig mange fine blinkskudd av meg mens jeg spiller håndball. Finner de på hjemmesiden til Skåla, så siden de allerede er på internett, kan jeg dele de med dere.


Her tar vi heiaropet før kamp "ååååå Skåla!!" Jeg er selvfølgelig hun kule med MV på shortsen, og nummer 2 på drakta.


Får det ikke større... Her skulle jeg til å ta highfive midt i kampen, ehehe! Eventuelt så er jeg en ivrig forsvarsspiller.

                                                                                                         Like a boss!

                                                                         Her er jeg bare linselus i hjørnet, men supersøt uansett.


Gjett hvem som var best her da? MEG, tihihihi!

Får vel bare informere dere om at hele innlegget er ironi, jeg er ikke så selvgod som det kan virke i dette innlegget. Og det er ikke meningen at hele innlegget skal være midstilt, men får ikke til å fikse det.. 

# Flere som synes jeg er søt når jeg spiller håndball? 

-Malin

Boys who # 1

02.03.2012 @ 20:59 i Inspiration 19 kommentarer


 

 

 

 

 

 

# Noen du likte?

-Malin 

Oppsumering - Februar

01.03.2012 @ 22:58 i Oppsumering 13 kommentarer


Månedens opptur: Nyttårsball og vinterferie ♥

Månedens nedtur: 
Sløyfer denne nå, og forklarer sikkert senere...

Filmer jeg har sett:
How do you know, Mission impossible 4, Vinterkrigen, Veiviseren, The kids are all right, Timer, Twilight, New moon, Eclipse, Ondine, First born, Hurt locker, Housebroken, Klovn the movie og Abduction. Wooow, sett en del filmer denne måneden ja! Unskyldningen er lungebetennelse, ehe!

Noen antrekk:


Topp 3 sanger:

Vinnie - Sommerfuggel i vinterland.


One direction - One thing
 

Carly rae jepsen - Call me maybe


Månedens blogg: Andreaof

Generelt:Føler jeg har fått gjort veldig mye i februar, selv om jeg lå syk i nesten 2 uker. Hatt en litt tung periode i slutten av måneden, men det skal jeg ikke skrive så mye om på bloggen. Dere får nok vite det en eller annen gang, men akkurat nå vil jeg ikke dele det her... # Var februar en bra eller dårlig måned for deg?

-Malin

hits