Arkiv mned: april 2012

Girly things # 11

30.04.2012 @ 16:54 i Inspiration 6 kommentarer
# Noen av de som passer for deg?

-Malin

Quotes # Love

29.04.2012 @ 10:42 i Inspiration 7 kommentarer


You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.

Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.

Love is like the wind, you can't see it but you can feel it.

If I had a flower for every time I thought of you...I could walk through my garden forever. 

What's meant to be will always find a way

Love does not begin and end the way we seem to think it does. Love is a battle, love is a war; love is a growing up.  # Hvilken likte du best?

-Malin

Bildedryss # Tillercup

26.04.2012 @ 23:14 i Bilder 5 kommentarer


Det er litt forskjell på bilde størrelse og kvalitet på bildene, fordi de er tatt med alt fra iphone til speilrefleks.. La gå!


Jeg og Malene trodde vi hadde det så luksus oppå denne.... //Malene


... Så fant vi ut at det var hull i den. Hahhaa, stakkars oss våknet på gulvet neste morgen. //Marit


//Anja

Søtingene, Anja og Marita (stjal bilde fra Bugge..)


Skjønner ikke at jeg brukte 2000 kr på dette kameraet, bare fordi det var rosa & touch.. Det tar jo elendige bilder! Eller kanskje det var jeg som ikke sto stille, heh..


Noen av de herlige folkene på SkålaJ16.

Det var ei herlig helg som jeg allerede savner.. Blir ikke så mye blogging denne helga heller, fordi jeg drar til Bergen i morgen tidlig, og kommer igjen en eller annen gang på mandag. Mye reising på meg for tiden, me like!

# Noen andre som skal reise / har reist noen steder i det siste?

-Malin

Before I die # 2

26.04.2012 @ 17:25 i Inspiration 5 kommentarer


# Vil du gjøre noe av dette før du dør?

-Malin

Tea time

25.04.2012 @ 21:06 i Blogg 4 kommentarer

 

Spreke meg har syklet to ganger til og fra skolen i dag. Okei, jeg bare later som at jeg er sprek, fordi det er ikke så veldig langt til skolen.. Men frem og tilbake to ganger blir kanskje en mil da, så litt skryting må jeg få lov til! Har akkurat kommet hjem etter å ha sett jentene i klassen knuse gutter 11 i fotballkamp, og nå er jeg iskald.. 
Resten av dagen kvelden går til avslapping, musikk, paradise og litt mere foredragøving (siden jeg ikke rakk det i dag, og må først ut i morra. HJELP!)

# Hva har du gjort i dag?

-Malin

Antrekk 25.04.12

25.04.2012 @ 17:12 i Antrekk 14 kommentarer
På tide å fikse på håret ser jeg.. Cardigan - Byoung   Topp - Voice Of Europe  Bukse - Byoung   Solbriller - H&M


# Synes?

-Malin

Skolepia

24.04.2012 @ 20:47 i Skole 12 kommentarer

Har brukt store deler, og må nokken tilbringe noen timer til med forbredelse til muntlig fremføring av særoppgaven jeg leverte inn i norsk. Det er ganske viktig siden dette foredraget skal telle mye på norsk muntlig karakteren, og nå skal det jo komme på vitnemålet. Blir ekstra nervøs når det er så innmari viktig... 


Håper det ikke er noen tysk-eksperter som leser dette, for jeg er ikke så sikker på at det er helt riktig.. Et dikt jeg har diktet, som skal leveres inn i morgen.


SkryteSkryteSkryte. Som du ser så står det at jeg må fortsette sånn ut året, og det har jeg tenkt å prøve og gjøre også, derfor blir det en god del skolearbeid på meg fremover. Kjipern! Men med tanke på at det bare er 57 dager igjen på skolen (med fridager og helger og sånt), går det fint.

# Flere som har mye skolearbeid for tiden?

-Malin

Songs # One Direction

24.04.2012 @ 15:25 i Music 4 kommentarer

Her er noen sanger fra de beste guttene i verden:

More than this
 

One thing (Acoustic)


Gotta be you

Stole my heartIkke bare stemmene som er ubeskrivelige, se på disse nydelige skapningene da!! ♥♥♥♥♥

Everything about you


Taken


What makes you beautiful (Den forventer jeg at dere har hørt før!)


Upps, ble nesten alle sangene de har laget så langt dette.. Men jeg lover dere at det er verdt å høre på disse sangen, i tillegg kan dere jo søke på One Direction selv og høre de andre også. Og om dere virkelig er hekta på dem, kan dere godt følge @welove1Dnorway på twitter (meg,Kristina & Andrea).

# Liker du One Direction, i så fall hvilken sang liker du best?

-Malin

Innkjøp # Trondheim

23.04.2012 @ 17:45 i Innkjøp 15 kommentarer


Prøvde å blogge flere innlegg til dere fra Trondheim, men ettersom det klikket hele tiden gav jeg opp til slutt.. I går orket jeg ikke å blogge, for da jeg kom hjem var jeg så sykt trøtt og sliten, at jeg la meg klokka 9! Kommer til å legge ut en liten oppsumering med bilder og sånn fra Tillercup, og så kanskje en video (Den må jeg stjele fra søte Buggisen da, om det er greit for henne..heh!) Kjøpte faktisk ikke så veldig mye i Trondheim, men dere kan få se det som ble med meg hjem:


Søteste toppen fra H&M til 129 kr


Tenk så fin denne blir i sommer, elsket fargene!! Den er ikke så firkantet når man har den på (de fleste skjønte vel det selv..?) Fra Gina Tricot til 99 kr (om jeg husker rett.)


Ring fra Kappahl, kostet opprinnelig 59 kr elns, men var på tilbud, så jeg fikk den for 15 kr!


Eyeliner fra H&M til 39 kr


Samme foundation som jeg har nå, men siden den snart er tom og denne var på tilbud, kjøtpe jeg den på Vita for 111 kr. Koster vel 169 kr elns til vanlig.


Endelig husket og kjøpe vippetang (jaa, jeg er treig..) Denne er fra H&M og koster 49 kr (tror jeg..)


Solbriller fra H&M 59 kr

# Tycks?

-Malin

Chillin on tha bus

20.04.2012 @ 16:50 i Blogg 5 kommentarer

Siden jeg er så søt og snill, har jeg bestemt meg for å mobilblogge for dere. Har noen innlegg i utkast, og så blir det litt updates fra cupen. 

Torsdag kveld fra Molde

19.04.2012 @ 22:05 i Blogg 5 kommentarer


Blir mest sansynlig lite eller ikke noe blogging i helga, fordi jeg skal til Trondheim på Tillercup (håndball) Har brukt dagen i dag til trening, pakking og rydding (måtte jo tjene litt penger til cupen, haha) Skal bare ha 3 timer på skolen i morgen, siden vi drar i 12 tiden, gleder meg!! Atm sitter jeg og lillesøster og ser på paradise mens vi koser oss med kakao og kjeks.


Gooo Skåla!


Litt feil å drikke kakako fra denne koppen?# Noen andre som skal på Tillercup i helga?
# Hva har du gjort i dag?

-Malin 

Antrekk 18.04.12

18.04.2012 @ 18:07 i Antrekk 7 kommentarer


Blir såååå glad av at det er vår!
Brukte hårdonuten min for første gang i dag. Ble ikke helt fornøyd med resultatet, men satser på at det blir finere når jeg har gjort det et par ganger.


T-skjorte - Vero Moda Bukse Pieces Tøysko - Moods of Norway (butikk i Stryn)

# Tycks?

-Malin

escvinn2sg
Stikkord: escvinn2sg

Seriøs // Baksnakking & Rykter

18.04.2012 @ 14:56 i Seriøs 1 kommentar


Husk at dette er 100 prosent mine meninger og jeg har skrevet alt selv. Skal ikke late som at jeg er en liten engel som aldri har sagt noe bak ryggen til andre, for det tror jeg de fleste av oss (hvertfall jenter) har gjort. Men jeg får nesten alltid dårlig samvittighet etterpå. Selv om folk baksnakker meg, betyr ikke det at jeg trenger å synke like lavt som dem. For du blir faktisk ikke bedre selv av å snakke stygt om andre, egentlig blir du bare vanskeligere å stole på. 

 

Enda verre er det om du går rundt å sier ting du har hørt, uten å vite om det er sant eller ikke. Det er faktisk ikke din oppgave å fortelle folk hva som skjer i livet til andre, hvis de vil dele det med folk så sier de det sikkert selv.  Her jeg bor, ei lita bygd litt utenfor Molde, må være en av de verste ryktestedene som finnes. Her vet så og si alle alt om hverandre.. Og som noen fra Moldeområdet skrev som status på facebook;; "Hvis bitchene kunne fly, hadde Molde vært Norges største flyplass!" So true.

Jeg er utrolig glad for at jeg ikke har vært særlig plaget av rykter, i hvert fall har jeg ikke fått det med meg selv, haha. Og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri har satt ut rykte om noen, og har ikke planer om å gjøre det heller. Baksnakking har jeg derimot mer erfaring med selv, jeg har både blitt baksnakket og baksnakket andre.. I det siste har jeg tenkt mere over dette, og bestemt meg for å  prøve å slutte å snakke stygt om andre. Men jeg har merket at jeg blir veldig lett påvirket av andre. Det er vanskelig å sitte i samme rom som folk som snakker om en person, uten å si noe. Dessuten mener jeg at hvis du bare sitter der å hører på det de sier, så er du på en måte med på det. Som dere sikkert skjønner har jeg hørt veldig mange rykter, og det er som oftest de samme personene det blir satt ut rykter om. Til slutt så blir det vanskelig å vite hva man skal tro på eller ikke, men jeg har lært meg at det er best å snakke med personen selv om det er noe du lurer på, istedet for å hviske og tiske om hva som er sant og ikke. Da er det veldig lett at det blir misforståelser, og i verste fall kan det hende at du sprer ryktet videre.. Tenk litt over det, alle sammen.

Avslutter med å si at jeg virkelig beundrer den jenta som aldri har baksnakket noen før, hvis hun finnes da..!

# Enig / Uenig?

-Malin   

Mobilbilder # 1

17.04.2012 @ 20:48 i Bilder 11 kommentarer

Siden jeg tar ganske mange bilder med mobilen, tenkte jeg og dele noen av dem med dere. Kommer til å gjøre det omtrent en gang i måneden, hvis dere ønsker det? 


Meg og Malene på Moldekamp.


Hahah, måtte ta bilde av dette. Andrea og jeg endte opp med likt gymanrtrekk uten å ha snakket sammen en gang.


Lille søte gullet som varmer snuten sin inni klærne mine.


Et meget praktufult bilde av Ragnhild,Kristina,Andrea og meg fra et friminutt på skolen.


Den svarte hunden er hunden til søskenbarnet mitt, den andre er miiin. 

# Har du lyst å se flere mobilbilder?

-Malin

Done!

17.04.2012 @ 14:47 i Skole 8 kommentarer


Åh, det føles så utrolig herlig å være ferdig alle tentamenene i 10.klasse, nå er det bare eksamen som gjenstår! I dag var det mattetentamen, og jeg har ikke ord for å beskrive hvor lei jeg er av tall akkurat nå.. Derfor tar jeg en velfortjent pause fra alt som har med skole og gjøre, og ser gårsdagens paradise episode, før jeg setter i gang med leksene. Heh, sikkert kjempemorsom informasjon for dere? Eller ikke.# Flere som er ferdig med alt som kalles tentamen for i år?

-Malin

Antrekk 14.04.12

16.04.2012 @ 15:05 i Antrekk 9 kommentarerBolero/Cardigan - JC Singlett - Tyrkia Shorts - Byoung Strømpebukse - H&M Sko - Økonomi sko


Øredobber - BikBok Ring - Tyskland.

# Likte du antrekket?

-Malin

Sunny sunday

15.04.2012 @ 22:01 i Bilder 9 kommentarerSiden det var så fint vær i dag, tok jeg meg en tur ut sammen med Andrea. Vi gikk en liten tur og tok en del bilder, og jeg må si det at hun er supersøt når hun skal ta bilder, bare se denne stillinga:

Hahaha, jeg dævver!


Senere dro jeg og resten av familien til tanta mi og familien i Molde. Her er jeg, hunden til søskenbarnet mitt og ungen til søskenbarnet mitt.


Hos tante fikk vi først potetball, og så et eller annet oreo greier til dessert. Yummi!

# Flere som har hatt fint vær i dag?

-Malin

Antrekk 15.04.12

15.04.2012 @ 12:32 i Antrekk 9 kommentarerJoda, kjempefint osv.. Men grunnen til at jeg legger det ut er at dere skal se at jeg har sol i ansiktet, med andre ord har sola endelig tatt turen til Molde også!


Bukse & Bluse - Byoung Ring - JC (Den andre ringen er konfirmasjonsgave, så jeg er ikke sikker på hvor den er fra..)


Øredobber - JC (Alle andre er de som var med når jeg tok hullene, så de er fra Gullkroken i Molde)

# Tycks?

-Malin

Fix you

13.04.2012 @ 21:11 i Music 7 kommentarer
Coldplay (Orginal)
VS
Tyler Ward & Boyce Avenue (Cover)


# Orginal VS Cover?

-Malin

Kom med forslag!!

12.04.2012 @ 17:36 i Music 8 kommentarer

 

Det hadde vært veldig fint om alle skrev minst ett sang forslag i kommentarfeltet. Jeg bryr meg ikke om den er gammel eller ny, poenget er nemlig at jeg skal skrive hva jeg føler / tenker på når jeg hører den sangen. Tar en og en sang, så jeg skal prøve å skrive en del om hver av dem. Men for å få til dette, trenger jeg sangforslag fra dere!# Hvilken sang / hvilke sanger vil du jeg skal skrive om?

-Malin

Photoshoot - Fails + Oss to

11.04.2012 @ 19:33 i Bilder 14 kommentarer

Aller først får dere noen fail bilder, kun fordi vi er så søte!
Og her kommer noen bilder av meg og Malene sammen.# Tycks?

-Malin

Bjorli 2012

10.04.2012 @ 19:49 i Oppsumering 1 kommentar


Da var påsken over...Har nesten ikke blogget i påsken, derfor kommer det en liten oppsumering av påsken min nå. Bortsett fra chilling med data og TV, har jeg vært på shopping med Andrea, vært på kino og sett The Hunger games, vært mye sammen med familien (både mamma og pappa sin side), snøbadet, stappet i meg myyyye godteri og vært på hyttetur på Bjorli. Her kommer litt bilder fra Bjorli:


På Bjorli ble det mye kortspilling sammen med lillesøster og mine to "stebrødre" (De er egentlig ikke stebrødrene mine, men det er lettere å si det, enn barna til kjæresten til mamma.. heh)


Vi barna tilbringte rundt 12 timer i bakken (fordelt på 3 dager). Stakkars mamma kunne ikke bli med oppi bakken, siden hun har brukket armen.. Kjæresten hennes var med oss to av dagene, men vi greide oss fint alene og (begynner å bli ganske kjent der nå)


Søte bissevovven min var med til Bjorli for første gang, noe som gikk veldig fint.


Etter mange timer i bakken med supert føre og sol, var det godt å f å dusjet og tatt ansiktsmaske. Fikk til og med ta på den minste "stebroren" min ansiktsmaske, hahah! 


Hahaha stygge Rudolf! Trodde ikke at sola var så sterk nå.. 


Flinke meg mekket sammen ei sjokoladekake, som utrolig nok ble kjempegod.


Hyttaaaa!# Flere som var på ski i ferien?

-Malin

See you later!

05.04.2012 @ 13:15 i Blogg 11 kommentarerNydusja, null sminke og daffeklær - Feriemodus ja!

Nå er det like før jeg og familien tar turen til Bjorli. Ser virkelig frem til sol, puddersnø og hyttekos. Som sagt så aner jeg ikke om det er internett der eller ikke, men det finner vi ut.. Hvis ikke snakkes vi på søndag eller mandag. GOD PÅSKE alle sammen!# Flere som skal på hyttetur i påska?

-Malin

Happy easter

04.04.2012 @ 20:56 i Mat 18 kommentarerLiten "påskegave" til meg og lillesøster fra vår søte bestefar♥


Mmm, mye godis fra mamsen♥ 


Blir vel tjukk og god i løpet av påska ja!

Nå skal vi snart kose oss med lammelår og fløtegratinerte poteter, naaam!
Må vel informere dere om at det mest sansynlig blir lite blogging i påska, jeg skal nemlig på hyttetur, og er usikker på om det er internett der eller ikke. Tviler egentlig på at det er det.. Men skal ta med kamera, så det blir mange bilder (og kanskje video) på dere når jeg kommer hjem igjen. 
Skal prøve å få slengt inn et innlegg før jeg drar da, hvis ikke ønsker jeg dere alle, en riktig god påske!

# Har du fått påskegodt?

-Malin 

Snøbading 04.04.12

04.04.2012 @ 13:07 i Blogg 20 kommentarer


Det er ganske stor forksjell på været denne påska og  været som var forrige påske. I fjor badet jeg for forste gang i sjøen på påskeaften, i år ble det snøbading 4.April!


Meg och lillesøss!

Dette var første gangen jeg har snøbadet, men mest sansynlig ikke siste. For det var nemlig ikke så ille som forventet. 

# Har du snøbadet før?

-Malin

Mitt lille innkjøp

03.04.2012 @ 21:31 i Innkjøp 16 kommentarer


Som sagt så hadde jeg ikke så mye penger å ta med til byen i dag.. Men ikke nok med det, jeg har til og med glemt koden på kortet mitt. Huff, jeg som så så myyye fint i dag, endte kun opp med en hårdonut..


Hårdonut fra Cubus til 39kr. Prøvde å lage frisyren med den i sted, og forhåpentligvis så gjelder ordtaket "øvelse gjør mester"
Kjøpte meg en ny venn da, fikk henne for 1kr!!


Neida, det er bare min søte, gamle venn aka Andrea ♥

# Hva har du gjort i dag?
# Flere som har hår-donut? 

-Malin

Antrekk 03.04.12

03.04.2012 @ 13:43 i Antrekk 16 kommentarer


Sorry for uklare bilder, men jeg er hjemme alene, og kameraet nektet å fokusere når jeg hadde på selvutløser.. Vi får se positivt på det, småklønete bilder er vel bedre enn ingenting?


Genser - Mia Bao Bukse - Pieces 

Nå skal jeg snart til Molde en liten tur, sammen med søteste Andrea. Blir nok mest vindusshopping på meg, siden jeg prøver å spare pengene mine til sommeren.. (da blir det sydentur med Andrea, kanskje sydentur med pappa, og kanskje rekker jeg å bli med mamma & co til Sverige eller på Norway cup også! Så jeg trenger en del penger til sommeren..Haha!)

# Tycks?

-Malin

Kalles dette vår?

02.04.2012 @ 23:19 i Bilder 16 kommentarer


Joda, jeg husker at det var en veldig kort periode med sol og vår her i Molde, jeg spiste til og med frokost på verandaen en dag. Eller jeg fikk bare spist to biter, så startet regnet å hølje ned... Og nå er det søren meg "winter wonderland" her!
Legg merke til snøen på snuten - naaaw!
Jeg kan vel innrømme at det er fint, men det er ikke slik det skal se ut i april!

# Hvordan er været hos dere nå?
# Hvilket bilde likte du best?

-Malin 

Oppsumering - Mars

02.04.2012 @ 19:46 i Oppsumering 10 kommentarer


Månedens opptur:
Molde startet tippeligaen med 2-1 seier over Strømsgodset

Månedens nedtur: Farmor døde av kreft


Noen antrekk:


Filmer jeg har sett: Hitch, Narnia 2, Benjamin Button, Friends with benefits, Love Actually, When in Rome, The other woman, The hunger games, Marley & me, The change up, Long weekend.

Månedens 3 mest spilte sanger:

Somebody that I used to know - Gotye
 
Live my life - Far east moment feat Justin Bieber


Want u back - Cheer Lloyd


Generelt:
   Mars har vært en ganske stressende måned, med mye skolearbeid og håndball. I og med at jeg mistet farmora mi i starten av måneden, var jeg litt fraværende på bloggfronten, men det er vel forståelig for de fleste av dere. Utenom det har det vært en ganske fin måned. Trodde våren hadde ankommet Molde, men det begynte å snø igjen, etter noen dager med vår-vær.. # Hvordan har du hatt det i mars?

-Malin

En dag for sent

02.04.2012 @ 13:21 i Blogg 16 kommentarer


Orker ikke å komme med noen spøk til dere, er rett og slett lei av at facebook har blitt spammet med at folk har knekt foten, havnet på sykehus, er gravid, skal flytte o.l.. 

Har faktisk prøvd å blogge 4 ganger elns i dag, men blogg.no ville ikke samarbeide.. Regner med at det ikke bare er meg som har hatt problemer med blogg i dag? EDIT: dette innlegget skulle komme ut i går, men da jeg kom meg inn på blogg.no, funket ikke bildeopplasteren!


I går startet jeg dagen med eggerøre og eplejuice, elsker dager hvor jeg har tid til å lage med noe annet enn ei tørr brødskive til frokost.


Leste ganske mye i twilight boka, er vel rundt 100 sider igjen nå.. Og de skal jeg prøve å bli ferdig med i dag.


Frustrerte fruer ♥ ♥  ♥ 

Ellers hadde vi middagsbesøk av heeeele familien på pappa sin side. Etter det så vi på fotballkamp sammen, for en fotballgal familie jeg har (skal ikke si noe jeg, for jeg går vel under den kategorien selv!) Og btw så var det ingen som greide å lure meg i går *Stolt*

# Flere som hadde problemer med blogg i går?
# Noen som ble ordentlig lurt / fikk til å lure noen i går?

-Malin 

hits