Arkiv mned: juni 2012

Camperne

30.06.2012 @ 22:52 i Blogg 18 kommentarer

Stjeler bildene fra Andrea (sjokk?) fordi kameraet mitt ble tomt for strøm, før jeg fikk tatt noen brukbare bilder... (Altså jeg har ikke ordnet meg på mange dager, så jeg ville helst ikke bli fotografert, men dere kan se et bilde siden jeg er så søt og snill.)


Søt pysjamas? Ja, takk.


En stk konsentrert søtnos.


Neglene mine ble kjedelige...


Andrea er superflink å rote på hendene sine..


Gjett hvem som ble idioten da? Andrea, selvfølgelig. Hihi.


Noen av historiene, kunne ikke ta bilde nærmere, fordi de er alt for interne for bloggen..Andrea og jeg har ei liste med ting vi skal gjøre i løpet av sommeren, og et av punktene var å sove i telt. Kule som vi er, slo vi opp telt ute i hagen min. Ute var det en haug med mygg/smekke/knott eller hva de forbanna vesene kalles, så vi tilbringte mange timer inne i teltet... De timene gikk til snakking, en neglelakklek, adjektivhistorier og kortspilling. Våknet til regn, så vi turte ikke å forlate teltet før det hadde gått en stund. Da regnet det forstatt, hørtes ut som det høljeregnet, så vi bestemte oss for å løpe inn, men da vi kom utenfor var det bare noen få regndråper på himmelen.. haha, loosers!

# Har du sovet i telt i år?

-Malin 

Girly things # 18

30.06.2012 @ 15:36 i Inspiration 15 kommentarer


# Noe du likte?

-Malin

100 ting jeg elsker # 4

27.06.2012 @ 22:30 i Utfordring 13 kommentarerWall stickers ♥

# Flere som elsker wall stickers?

-Malin

Min Sankthans i bilder

24.06.2012 @ 22:18 i Bilder 17 kommentarerJeg og pappa tok oss en tur for å se Skåla G16 spille mot Oldboys (som ikke var eldre enn 20-40 årene..). Kampen endte 6-6, men etter straffesparkkonkurranse var det gubbene som stakk av med seieren.


Kvelden ble feiret sammen med mine kjære naboer, eller jeg var vel mest med Kristina og Andrea da (sjokk!)


Bålet!


Tripp, trapp, tresko.


I fjor sommer skrev Kristina, Andrea og jeg ti ting hver, som vi ville oppleve i løpet av det neste året, på noen lapper. Disse lappene la vi i en boks og gravde ned, i dag gravde vi den opp igjen. Morsomt å lese! Dessverre hadde jeg skrevet med tusj, så mine lapper hadde blitt helt rosa, det gikk ikke an å lese hva jeg hadde skrevet.. Vi skal gjøre dette på nytt i år, og da skal jeg skrive med penn eller blyant!


Dere har vel hørt at om man tar 7 forskjellige sorter med blomster under puta si, så skal man drømme om den man gifter seg med? Overtroiske som vi er, bestemte vi oss for å teste det ut. Dessverre var det ingen av oss som drømte om vår fremtidige mann, i hvert fall husket vi det ikke når vi våknet..

# Hvordan feiret du Sankthans?
# Prøvd det med lappene eller blomstene før? 

-Malin 

Boys who # 3

23.06.2012 @ 14:40 i Inspiration 19 kommentarer


# Noen du likte?

-Malin

Lille My

22.06.2012 @ 20:45 i Blogg 30 kommentarer


Får vel bare starte med å fortelle dere at jeg skulle ligne på "Lille My", men selv følte jeg meg mer som en gammel bestemor.. Alle kom i sexy kostymer, mens jeg, jeg hadde på meg en lang ullgenser. Hahahah!!
Skjønner dere hva jeg mener med at jeg så ut som en bestemor? 


ANJA


Meg og ull hører ikke sammen, det klør sånn! Fikk heldigvis låne andre klær av EMILIE


Siden jeg ikke lenger hadde kostyme, måtte jeg nesten lage noen fine grimaser på bildene..Alle bildene er lånt fra ANDREA, siden jeg ikke tok med kamera selv. 

# Har du vært på temafest før?

-Malin

100 ting jeg elsker # 3

22.06.2012 @ 16:41 i Utfordring 27 kommentarerPumps♥

# Er du glad i pumps?

-Malin

10 ting jeg hater

21.06.2012 @ 15:56 i Blogg 27 kommentarer


- Å komme for sent til skole, bursdager, treninger. I det hele tatt det å komme for sent til noe jeg skal.

- Å oppdage at jeg kommenterer som anonym, etter å ha vært snill å kommentert mange blogger.

- Å bli vekket. I hvert fall når jeg har fri!

- At ting ikke går som planlagt. Forandringer er noe av det verste jeg vet, spesielt når det ikke går som JEG vil.

- At dataen skrur seg av, og alt jeg holdt på med blir borte.- Å diskutere med folk det ikke går an å diskutere med. Her mener jeg de personene som alltid skal ha rett, og ikke greier å innrømme når de tar feil.

- Edderkopper, mygg, maur og alle andre kryp. Alt som kalles insekter er noe av det verste som finnes, det ødelegger sommeren!

- Å bli så lett såret. Et lite negativt ord kan fucke opp den lille selvtilliten jeg har. Det er noe jeg virkelig hater. Heldigvis begynner jeg å gi mer og mer faen i andres meninger, og jeg har blitt flinkere å godte meg selv for den jeg er. (Sorry stygg ordbruk her, men det var ikke noe annet så passet inn..)

- Å prestere dårligere enn forventet. Jeg er en person som setter skyhøye krav til meg selv innen det meste, og hvis det går dårligere enn "planlagt" blir jeg utrolig skuffet / sint.

- De dagene hvor alt er feil. De fleste har vel opplevd dager hvor alt går galt fra morgen til kveld? Sånne dager ødelegger humøret mitt, og jeg har mest lyst å bare legge meg og sove i 100 år.

# Har vi noe til felles?

-Malin
 

Girly things # 17

21.06.2012 @ 11:01 i Inspiration 24 kommentarer


# Enig i noen?

-Malin

Gårsdagens festantrekk

20.06.2012 @ 22:38 i Antrekk 23 kommentarer

Kjole - BikBok // Sko - BikBok // Ringer - Gina Tricot og Gullsmeden // Strømpebukse - H&M

# Synes?

-Malin

100 ting jeg elsker # 2

20.06.2012 @ 16:15 i Utfordring 12 kommentarerDiamanter♥

# Andre som elsker diamanter?

-Malin

Drømmerom

20.06.2012 @ 12:27 i Skole 12 kommentarer

I hele 10.klasse har vi kun jobbet med et prosjekt gjennom tekstil / sløyd, og det er å lage vårt eget lille drømmerom. Jeg var superstressa og følte det gikk rett til en plass, men fikk meg en positiv da jeg fikk karakteren 5+. SIden vi måtte ta med rommet hjem, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne ta noen bilder av det og vise til dere. Enten havner det på sankthans bålet, eller så skal jeg gi det til ei lita jente jeg kjenner. Interresant? NEI.

Vinduet skulle være større, men jeg rakk ikke å endre på det etter det hadde blitt skrevet ut.. Og klesstativet var egentlig mye finere, men noen ødela det første jeg hadde laget, så måtte jeg bare være rask å lage et nytt. 

# Har dere hatt samme prosjekt?

-Malin

Takk for 10 herlige år!

19.06.2012 @ 14:42 i Videoer 24 kommentarer


Dette innlegget er forhåndsskrevet fordi jeg visste at denne dagen kom til å bli utrolig travel. Hele skoledagen har gått til øving og generalprøve av programmet for avslutningsfesten. Rett etter skolen måtte jeg bake noe å ta med på avslutninga, og så måtte jeg selvfølgelig ha litt tid på å ordne meg, og sjekke at jeg fikk med meg alt jeg skulle ha med. 
Nå er jeg mest sansynlig på vei ut døra, med sommerfugler i magen og tårer i øyekroken. Det kommer til å bli så trist å ta farvel med klassen, lærerne og litt skolen. Hele 10 år av livet mitt har jeg tilbringt på denne skolen sammen med disse fantastiske personene. Nå er det over, og et nytt kapittel av livet mitt starter. Dette er både trist, spennende og skummelt!Jeg tenkte at mens jeg er på avslutningsfesten så kunne dere få se denne videoen. Det er ikke sikkert den er noe interesant for dere, i og med at det bare er bilder av klassen min fra barndommen og frem til nå, men jeg legger den ut alikevel, siden den betyr en del for meg. Forresten er det jeg og Andrea som har laget den, og den er laget for å vises på avslutninga. Og så, hvis noen fra klassen eller skolen min leser dette, husk at jeg er utrolig glad i dere alle. 10.Klasse 2012 må være den beste klassen noen gang!♥

# Så du videoen?

-Malin 

100 ting jeg elsker # 1

18.06.2012 @ 19:43 i Utfordring 36 kommentarerKajsa♥

# Likte du bildet?

-Malin

Photoshoot

17.06.2012 @ 19:10 i Bilder 27 kommentarer


Tok på meg sommerklær og fikk med meg lillesøster ut for å ta bilder i dag. Var nemlig møkklei av designet mitt, og måtte ha noen nye bilder før jeg kunne endre det. Som vanlig bruker jeg gratisdesign, siden jeg ikke har nok kunnskap eller tålmodighet til å lage et eget fra grunnen av. Helt siden jeg startet å blogge har jeg hatt rosa-aktige design, derfor var det veldig godt å se en annen farge når jeg besøker bloggen min. Jeg ble ganske fornøyd med det, og jeg håper dere liker det også!

# Likte du bildene?
# Synes om det nye designet?

-Malin 

Ukens tweets # 4

17.06.2012 @ 14:09 i Oppsumering 15 kommentarer


Forrige uke hadde jeg så mye og gjøre at jeg glemte av ukens tweets.. Som jeg har sagt før så er tweetene tweetet av folk jeg følger, ikke av meg. Og jeg skriver dem akkurat som de står, endrer ikke på noe som helst.

♦ Blir alt for kjapt småforelska.
♦ Når du faller for personligheten, blir alt bra.
♦ Legge alltid til "haha" etter jeg har skrevet noe kleint, for å gjøre det mindre kleint.
♦ Trynet på de som sa du aldri ville klare det, når du klarer det.
♦ Så nettopp en veps som lignet på en bie, det var sikkert en wannabie
♦  Ta vare på jentene deres gutter, flere år med samme jente er mye mer å skryte av enn 16 netter med 16 forskjellige jenter.


HeyHey liksoooom! @MALLINN96

# Likte du tweetene?

-Malin

Top 5 songs

17.06.2012 @ 11:23 i Music 17 kommentarer


1. Whistle - Flo Rida


2. Give your heart a break - Demi Lovato


3. Navy seals 2012 - Mikkel Christiansen


4. Die in your arms - Justin Bieber


5. We run the night - Havana Brown
# Liker du noen av sangene ovenfor?

-Malin

100 Sit ups

16.06.2012 @ 19:43 i Trening 15 kommentarer


For rundt et år siden, var jeg faktisk ganske flink til å ta sit ups. Tok som oftest 100 stykker hver kveld / dag. I går bestemte jeg meg for å starte opp igjen med dette, så får vi bare se hvor lenge det varer.. 

 
Bildet er gammelt, fra en gang jeg skulle på håndballtrening elns.

# Noen andre som er flink til å ta sit ups?

-Malin

Trondheim city

16.06.2012 @ 15:24 i Bilder 10 kommentarerMeg og Emilie på bussen til Trondheim.


Jeg er "Lille my" og kom på 2.plass i denne heaten eller hva det heter.


Sammenlagt var det Knut som vant av guttene, og søte Anja var den raskeste av jentene. 


Kristina og meg på Rockheim, sitter å hører på en gammel Jahn Teigen låt,  haha!


Måtte såklart ta bilde i Tyholtstårnet!


Girlsa♥


Var ikke høy nok / gikk ikke langt nok bak til å få bilde av hele Nidarosdommen... Den var utrolig fin inni, men vi fikk ikke lov å ta bilder av innsiden.


♥ ♥  ♥  ♥ 


Andrea miii  ♥ 


Min søte busskamerat, Live,  på hjemturen  ♥ 


♥  ♥ 


Meg i farta.


Søte Emilie vennen og meg, utenfor Nidarosdommen.


En del av de herlige menneskene jeg har gått i klasse med i hele 10 år.


Hele gjengen samlet utenfor Rockheim.


Kulinger.

Det var en kjempemorsom tur, som gikk altfor fort.. Jeg kunne godt ha vært mye lengre, og det tror jeg ikke at jeg er alene om. Som dere har sett på bildene har vi vært i Nidarosdommen, kjørt GoCart, vært på LazerX, spist lunsj på Tyholtstårnet, besøkt Rockheim. I tillegg har vi vært en del på shopping, danset i gatene, køddet med folk på hotellet, slappet av og kost oss kjempemye.

# Likte du bildene?
# Har du vært, eller skal du på klassetur i år? 

-Malin

Girly things # 16

16.06.2012 @ 12:14 i Inspiration 8 kommentarer
# Hvilke(n) likte du best?

-Malin

Innkjøp fra Trondheim

15.06.2012 @ 20:45 i Innkjøp 15 kommentarer


Hadde en kjempekoselig tre dagers tur til Trondheim med verdens beste klasse. Kjedet meg ikke et sekund på denne turen, fordi jeg og jentene mine fant på noe omtrent hele tiden. Skal legge ut bilder og kanskje video(er) fra turen senere, først skal dere få se hva som ble med meg hjem.


Bikini fra Cubus, 59 kr per del. Kjøpte den på tirsdag, og da var det 30 % på alle klær, så det ble vel rundt 90 kr tilsammen.


Denne søte toppen er fra H&M og kostet enten 99 eller 199, husker ikke helt..


Det var storsalg på hele BikBok på Trondheim Torg, men det eneste jeg fant meg var denne genseren / toppen for 99 kr.


Dongrishorts til 249 (om jeg ikke husker feil?) fra Gina Tricot.


En 2-pk med ringer for 99 hos Gina Tricot

# Tycks?

-Malin

Dagens antrekk

14.06.2012 @ 15:52 i Antrekk 12 kommentarer


Genser / Topp - BikBok // Singlett - B.young // Bukse - Pieces // Ringer - Gina Tricot og konfirmasjonsgave.

# Likte du antrekket?

-Malin

Girly things # 15

10.06.2012 @ 13:37 i Inspiration 10 kommentarer
# Noen du likte?

-Malin

Livet på stranda

09.06.2012 @ 16:18 i Bilder 6 kommentarer


Sjøen glitret og sola skinte på himmelen, derfor tok jeg og Emilie oss en tur ned på stranda. Det var varmt i lufta, men en kald vind.. Emilie hadde bestemt seg for at hun skulle bade uansett om hun greide eller ikke. Det endte med at hun pinte seg til en liten dukkert, mens jeg så vist fikk dyppet tærne i vannet, det var isenes kaldt! Vi var ikke så veldig lenge der, fordi det var fult av tanglopper som prøvde å krype under bikinitrusene våres, æsj!

På kvelden kom Veronica. Planen var at vi tre skulle sove i telt i natt, men vi orket ikke tanken på å våkne av å fryse eller svette + at vi ikke tok sjansen på å bli spist opp av mygg. Så det endte opp med Varg Veum film og masse godis inne i sofaen istedet. En bra kveld ble det uansett.

# Hva brukte du gårsdagen til?

-Malin

Grillkos

08.06.2012 @ 19:17 i Bilder 7 kommentarer


Kvelden i går var kjempekoselig, eneste som var dumt var at vi ble jaget vekk fra det stedet vi grillet på.. Men vi koste oss så lenge det varte! Dere skal få se noen bilder fra kvelden, et par av de er tatt av meg, ellers var det en i klassen som gikk rundt og fylte opp kameraet mitt med over 600 bilder!!

# Har du vært på grillkveld i år?

-Malin

I did it!

07.06.2012 @ 18:51 i Skole 12 kommentarer


Holdt på å besvime av nervøsitet da jeg gikk inn i klasserommet, men roet meg etterhvert og fikk fremført alt jeg skulle. Greide meg fint på spørsmålene fra lærer og sensor også. Endte opp med en 6er på matte muntlig eksamen, og er utrolig stolt over meg selv nå!Nå kommer snart Emilie til meg, vi skal dra å grille sammen med en gjeng fra klassen. Blir vel en koselig kveld.

# Hva har du gjort i dag, og hva skal du resten av dagen?

-Malin

Before I die # 4

06.06.2012 @ 20:23 i Inspiration 3 kommentarer


# Vil du gjøre noe av det samme?

-Malin

Spennende liv!

05.06.2012 @ 18:33 i Skole 10 kommentarer


Overskriften er så ironisk som det bare går an å fa til... I dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i til muntlig eksamen, som er på torsdag.De to neste døgnene i livet mitt kommer generelt til å bestå av matematikk, siden jeg kom opp i matte-muntlig. Da jeg hørte navnet mitt på de som skulle ha matte eksamen, reagerte jeg med å få latterkrampe. Hvorfor aner jeg ikke, jeg visste bare ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Oppgaven min er å vise det jeg kan i matte utifra en pizzarestaurant, faktisk ikke så ille som først trodde. JegSKAL greie dette, og i hvert fall ikke få dårligere enn 3! 

# Flere som har hatt / skal ha matte-muntlig eksamen?

-Malin

When you look at a cupcake, you`ve got to smile

04.06.2012 @ 20:06 i Inspiration 9 kommentarer

When you look at a cupcake, you`ve got to smile


// Weheartit

# Likte du quoten og bildene?

-Malin

Friendship multiplies the good of life and divides the evil

03.06.2012 @ 22:17 i Bilder 8 kommentarer

Filmen var kjempebra! Slenger inn noen bilder vi tok mens vi ventet på at filmen skulle begynne. Verdens beste jenter!!♥

 Ikke verdens peneste bilder, men sånn er det når vi er en fin, liten gjeng med retarder, tehe. Dette beviser bare at med ekte venner kan man være seg selv, kødde og ikke anstrenge seg for å være perfekt. Looove you ♥

# Likte du quouten (overskriften) og bildene?

-Malin 

Antrekk 03.05.12

03.06.2012 @ 15:55 i Antrekk 13 kommentarerSkjorte - B.young // Bukse - Pieces // Sko - Din Sko // Veske - H&M

Må dessverre bruke store deler av dagen på å øve til prøve, siden jeg har en veldig viktig naturfagsprøve i morgen + en liten historieprøve. Prøver på mandager burde ikke vært lov! 
Senere i dag skal jeg på kino sammen med Andrea, Emilie og Kristina, vi skal se den nye filmen "LOL" med Miley Cyrus i hovedrollen. Gleder meg!

Ønsker dere alle en fiiin dag!

# Likte du antrekket?
# Hva går dagen din til?

-Malin 

Girly things # 14

02.06.2012 @ 13:26 i Inspiration 13 kommentarer
# Hvilke(n) passet best for deg?

-Malin

Oppsumering - Mai

01.06.2012 @ 21:44 i Oppsumering 7 kommentarer


Månedens opptur: Jeg fikk scooterlappen + finvær.

Månedens nedtur: Det ble selvfølgelig bare noen få dager med finvær, så var det på`n igjen med regn.. Justin Bieber var i Norge, uten at jeg fikk møte ham! 


Noen antrekk: 


Filmer jeg har sett:
One flew over the cuckoo`s nest, Hair, Surviving summer, The Avengers, Tomme tønner 2, Han er faktsik ikke interresert.

Månedens 3 mest spilte sanger:

Whistle - Flo Rida


I won`t give up - Jason Mraz


Turn to you - Justin Bieber
 

Generelt:  
Dette har også vært en fin måned, føler jeg har sagt det om alle månedene i år.. Månedens store happening for meg var helt klart å få scooterlappen. Men jeg har også kost med i både konfirmasjoner, 17.mai feirng med verdens beste jenter, grilling, bading osv. Også må vi ikke glemme at MFK har vunnet utrolig mye i det siste og ligger nå på 1.plass av tabellen. Apropo Molde, så var det mye styr der mellom Røkke, Gjelsten og Solskjær, noe som heldigvis ordnet seg til slutt. 

# Hvordan var Mai for deg?

-Malin 

hits