Kategori: Mat

Love my life

26.05.2012 @ 19:51 i Mat 6 kommentarer


Sol. Isbiter. Vannmelon. Brus. Bading. Soling. Musikk. Milkshake. Fuglekvitring. Gressklipperlyd. Solkremlukt. Varm luft. Bikiniskille. SOMMER♥# Hva har dagen din gått til?

-Malin

Happy easter

04.04.2012 @ 20:56 i Mat 18 kommentarerLiten "påskegave" til meg og lillesøster fra vår søte bestefar♥


Mmm, mye godis fra mamsen♥ 


Blir vel tjukk og god i løpet av påska ja!

Nå skal vi snart kose oss med lammelår og fløtegratinerte poteter, naaam!
Må vel informere dere om at det mest sansynlig blir lite blogging i påska, jeg skal nemlig på hyttetur, og er usikker på om det er internett der eller ikke. Tviler egentlig på at det er det.. Men skal ta med kamera, så det blir mange bilder (og kanskje video) på dere når jeg kommer hjem igjen. 
Skal prøve å få slengt inn et innlegg før jeg drar da, hvis ikke ønsker jeg dere alle, en riktig god påske!

# Har du fått påskegodt?

-Malin 

Herlich

28.03.2012 @ 23:04 i Mat 2 kommentarer


Koset meg med grønnsaker og dip til paradise hotel i dag, sunt og godt!

Siden det kom syteinnlegg før i dag, må jeg vel ta en hyggelig oppdatering, før jeg legger meg, eller hva? Skulle egentlig blogge tidligere, men plutselig så var internetten borte også..(livet på bygda!) 


Mens alt elektronisk utstyr var klikking, lekte jeg med bikkja, spiste melon og leste her og nå - ja, jeg vet at livet mitt er veldig interresant akkurat nå!

# Flere som er glad i grønnsaker og dip ?
# Hva har du gjort i dag?

-Malin 

Utslitt

21.03.2012 @ 21:28 i Mat 9 kommentarer


Hodet er utslitt etter engelsktentamen, og kroppen er tom for energi etter håndballkamp. Omtrent halve laget var skadet / småsyk så jeg og ei annen i klassen spilte nesten hele kampen.. Jeg spilte minst 50 minutter til sammen! Resultatet snakker vi ikke om.. hihih! 


Nå skal jeg chille med pizza, juice og paradise, diiigg!

# Hva har du gjort i dag?

-Malin

Candyking / Candyqueen

27.02.2012 @ 15:13 i Mat 24 kommentarer

 Ettter to uker hvor jeg har spist det jeg har hatt lyst på (gjør alltid det når jeg er syk), er det på tide at jeg fortsetter nyttårforsettet mitt, nemlig godis kun i helga. Føler det blir hardt denne uka, men jeg greier det hvis jeg vil. Ekstra vanskelig for meg siden jeg fikk alt det dere ser på bildet, av bestevenninna mi i dag (hun var i tyskland i vinterferien). Tusen takk gullet mitt!

# Spiser du mye godteri?

Fastelaven

19.02.2012 @ 21:16 i Mat 32 kommentarer


I dag er det fastelavenssøndag. Det eneste jeg forbinder med den dagen er fastelavensboller. Ellers vet jeg ikke hvorfor vi "feirer" denne dagen. 

Jeg hadde veldig lyst på boller, men vi hadde ikke noe å lage av, så jeg tenkte ikke mere over det. Og plutselig så var verdens beste stemor her, med boller til oss. Tusen takk Siw!♥


Kjempegode!!

# Flere som har spist fastelavensboller i dag?

-Malin

I love chocolate

18.02.2012 @ 13:49 i Mat 27 kommentarer


Noe av det beste som finnes i verden, nå nok være sjokolade, heheh!


Husker godt den dagen jeg vant denne esken, med 2 kg melkesjokolade! Vant den på et sånt lykkehjul på Tusenfryd i 2010.

Men pointet med innlegget var vel at jeg ber dere om å stemme på meg på sjokoladebiten min, som jeg har laget i forbindelse med Nidar sin konkurranse.  http://nidarfavoritter.no/17058 

# Elsker du sjokolade?
# Orker du å stemme på meg?

-Malin

Kakebakerne

15.02.2012 @ 21:27 i Mat 36 kommentarer
Rett etter skolen ble jeg med Kristina hjem, og bakte muffins og kake, for å ta med på skolen i morgen. Grunnen er at vi har vår siste time med kontaktlæreren vår, før vinterferien, og da må vi kose oss litt ekstra. # Noen som ble fristet? (JEG..! Heldigvis er kaken og muffinsene hos Kristina. Haha!)

-Malin 

Verdens beste mamma!

12.02.2012 @ 17:14 i Mat 15 kommentarer


Har ikke rukket og blogge før nå fordi jeg har spilt håndballkamp og vært på besøk. Også har jeg baket kake til mamma, som snart kommer hjem fra Oslo. 


Love u!♥

Gratulerer så mye med morsdagen, verdens beste mamma miii! Jeg er utrolig glad for at du er mamman min, kunne ikke tenkt meg noen andre enn deg! Du er best. Kjempe kjempe glad i deg, stoor klem fra englebarnet ditt, Malin.

# Har du gitt noe til moren din i dag?

-Malin

Wok

23.01.2012 @ 18:26 i Mat 26 kommentarerEr ikke storfan av wok, men denne likte jeg faktisk veldig godt!


En stk bissevov som kunne tenkt seg å smake på maten min..

# Liker du wok?

-Malin

hits