Kategori: Oppsumering

Oppsumering - Juni

03.07.2012 @ 15:37 i Oppsumering 4 kommentarer


Månedens opptur: Klassetur til Trondheim, 4,9 i snitt på vitnemålet, 6 på mattemuntlig, Sommerferie, Molde fikk Rosenborg ut av cupen + at de har spilt sykt bra i det siste.

Månedens nedtur: Ta farvel med klassen min, etter 10 herlige år sammen. 

Noen antrekk:
Filmer jeg har sett:
A new daughter, Karate Kid (den ekte, gamle versjonen), 4 Varg Veum filmer: Tornerose, Svarte får, De døde har det godt og Dødens drabanter, Frailty, LOL, To be fat like me, Old school, Love actually, Yes man, Bratz (med ekte folk) og Letters to Juliet. 

Månedens topp 3 sanger:

Give your heart a break - Demi Lovato


I`ll always remember you - Miley Cyrus


Die in your arms - Justin Bieber


Generelt: Denne måneden har vært veldig stressende pågrunn av eksamen og forberedelser til avslutninga på skolen. Utenom om det har den vært veldig koselig og jeg har gjort ganske mye. Det jeg vil huske best fra denne måneden er selvfølgelig den koselige klasseturen til Trondheim, 10.klasse avslutninga og Mfk-kamper. Har også vært en god del sammen med forskjellige venner. Sola har vært fremme en del og dermed har vi grillet og badet mye. Med andre ord har det vært en fantastisk måned. # Hvordan var Juni for deg?

-Malin 

Ukens tweets # 4

17.06.2012 @ 14:09 i Oppsumering 15 kommentarer


Forrige uke hadde jeg så mye og gjøre at jeg glemte av ukens tweets.. Som jeg har sagt før så er tweetene tweetet av folk jeg følger, ikke av meg. Og jeg skriver dem akkurat som de står, endrer ikke på noe som helst.

♦ Blir alt for kjapt småforelska.
♦ Når du faller for personligheten, blir alt bra.
♦ Legge alltid til "haha" etter jeg har skrevet noe kleint, for å gjøre det mindre kleint.
♦ Trynet på de som sa du aldri ville klare det, når du klarer det.
♦ Så nettopp en veps som lignet på en bie, det var sikkert en wannabie
♦  Ta vare på jentene deres gutter, flere år med samme jente er mye mer å skryte av enn 16 netter med 16 forskjellige jenter.


HeyHey liksoooom! @MALLINN96

# Likte du tweetene?

-Malin

Oppsumering - Mai

01.06.2012 @ 21:44 i Oppsumering 7 kommentarer


Månedens opptur: Jeg fikk scooterlappen + finvær.

Månedens nedtur: Det ble selvfølgelig bare noen få dager med finvær, så var det på`n igjen med regn.. Justin Bieber var i Norge, uten at jeg fikk møte ham! 


Noen antrekk: 


Filmer jeg har sett:
One flew over the cuckoo`s nest, Hair, Surviving summer, The Avengers, Tomme tønner 2, Han er faktsik ikke interresert.

Månedens 3 mest spilte sanger:

Whistle - Flo Rida


I won`t give up - Jason Mraz


Turn to you - Justin Bieber
 

Generelt:  
Dette har også vært en fin måned, føler jeg har sagt det om alle månedene i år.. Månedens store happening for meg var helt klart å få scooterlappen. Men jeg har også kost med i både konfirmasjoner, 17.mai feirng med verdens beste jenter, grilling, bading osv. Også må vi ikke glemme at MFK har vunnet utrolig mye i det siste og ligger nå på 1.plass av tabellen. Apropo Molde, så var det mye styr der mellom Røkke, Gjelsten og Solskjær, noe som heldigvis ordnet seg til slutt. 

# Hvordan var Mai for deg?

-Malin 

Ukens tweets # 1

14.05.2012 @ 15:21 i Oppsumering 3 kommentarer

Kommer til å slenge inn de tweetene jeg har lagt spesielt merke til i løpet av en uke, i et sånt innlegg som dette. Blir vel stort sett tweeter som skrives av de jeg follower, og ikke mine egne. Hvis du vil lese mine tweets, er det bare å følge meg @mallinn96

♦ Det er alltid en som ler FOR høyt i kinosalen.
♦ Den beste måten for en singel gutt å treffe damer på, er definitivt å sette seg utenfor Bik Bok når det er salg.
♦ Ca en uke i mnd skulle jeg ønske at jeg var gutt #helvetesuka
♦ Folk kaller det sjalusi, jeg kaller det frykten for å miste deg!
♦ Det ligger i en kvinnes natur å kunne se feilene hos en talentfull mann, og de gode sidene hos idioten.
♦ Du kan sammelignes med en ballong. Blir det for mye press, sprekker du.


@mallinn96 på twitter + @welove1DNorway

 # Hvilken likte du best?

-Malin 

Oppsumering - April

08.05.2012 @ 22:01 i Oppsumering 6 kommentarer


Er det bare meg, eller går dagene veldig fort for tiden? Føler det bare er en uke elns siden jeg la ut oppsumering av måneden mars, og nå har vi kommet til mai! 

Månedens opptur: Tillercup med verdens beste lag, 4 dagers tur til Bergen for å være med i konfirmasjonen til Karoline, Hyttetur på Bjorli, påskeferie og soool!

Månedens nedtur: Bergenturen og Rosecup kræsjet, så jeg kunne bare være med på en av delene.. Helidgvis koste jeg meg mye i Bergen, mens jentene spilte seg til en 4.plass i cupen. Flinke! Håndballsesongen er ferdig for i år, altså den starter på igjen rundt oktober.. Har vært dårlig når det gjelder egentrening. Snø i april, det er bare helt feil.

Noen antrekk:Filmer jeg har sett:
Titanic 3D, Fun with Dick & Jane, Død snø, Fritt vilt 2, The Rite.

Månedens 3 mest spilte sanger: (Har egentlig hørt mye på mange sanger, men i og med at jeg la ut et helt innlegg om One direction musikk, tar jeg noen andre sanger her:)

The Goat House 2012 - Martin Tungevaag
 


A dream for the weaker - Nomy


Payphone - Maroon 5 ft. Wiz Khalifa


Generelt: April har vært en kjempefin måned, og jeg har kost meg mye. I starten så det ut til at det ble en usedvanlig kald april, men det hentet seg inn igjen etter vært. Har til og med brukt solbriller et par ganger, thumbs up! Har faktisk reist en del også, siden jeg har vært i både Tronheim, Bergen og på Bjorli. Og jeg kan ikke klage når det verste som hendte meg var at det kom litt snø- Tehe!# Har du hatt en fin måned?
# Flere som føler tiden flyr av sted?

-Malin 

Bjorli 2012

10.04.2012 @ 19:49 i Oppsumering 1 kommentar


Da var påsken over...Har nesten ikke blogget i påsken, derfor kommer det en liten oppsumering av påsken min nå. Bortsett fra chilling med data og TV, har jeg vært på shopping med Andrea, vært på kino og sett The Hunger games, vært mye sammen med familien (både mamma og pappa sin side), snøbadet, stappet i meg myyyye godteri og vært på hyttetur på Bjorli. Her kommer litt bilder fra Bjorli:


På Bjorli ble det mye kortspilling sammen med lillesøster og mine to "stebrødre" (De er egentlig ikke stebrødrene mine, men det er lettere å si det, enn barna til kjæresten til mamma.. heh)


Vi barna tilbringte rundt 12 timer i bakken (fordelt på 3 dager). Stakkars mamma kunne ikke bli med oppi bakken, siden hun har brukket armen.. Kjæresten hennes var med oss to av dagene, men vi greide oss fint alene og (begynner å bli ganske kjent der nå)


Søte bissevovven min var med til Bjorli for første gang, noe som gikk veldig fint.


Etter mange timer i bakken med supert føre og sol, var det godt å f å dusjet og tatt ansiktsmaske. Fikk til og med ta på den minste "stebroren" min ansiktsmaske, hahah! 


Hahaha stygge Rudolf! Trodde ikke at sola var så sterk nå.. 


Flinke meg mekket sammen ei sjokoladekake, som utrolig nok ble kjempegod.


Hyttaaaa!# Flere som var på ski i ferien?

-Malin

Oppsumering - Mars

02.04.2012 @ 19:46 i Oppsumering 10 kommentarer


Månedens opptur:
Molde startet tippeligaen med 2-1 seier over Strømsgodset

Månedens nedtur: Farmor døde av kreft


Noen antrekk:


Filmer jeg har sett: Hitch, Narnia 2, Benjamin Button, Friends with benefits, Love Actually, When in Rome, The other woman, The hunger games, Marley & me, The change up, Long weekend.

Månedens 3 mest spilte sanger:

Somebody that I used to know - Gotye
 
Live my life - Far east moment feat Justin Bieber


Want u back - Cheer Lloyd


Generelt:
   Mars har vært en ganske stressende måned, med mye skolearbeid og håndball. I og med at jeg mistet farmora mi i starten av måneden, var jeg litt fraværende på bloggfronten, men det er vel forståelig for de fleste av dere. Utenom det har det vært en ganske fin måned. Trodde våren hadde ankommet Molde, men det begynte å snø igjen, etter noen dager med vår-vær.. # Hvordan har du hatt det i mars?

-Malin

Oppsumering - Februar

01.03.2012 @ 22:58 i Oppsumering 13 kommentarer


Månedens opptur: Nyttårsball og vinterferie ♥

Månedens nedtur: 
Sløyfer denne nå, og forklarer sikkert senere...

Filmer jeg har sett:
How do you know, Mission impossible 4, Vinterkrigen, Veiviseren, The kids are all right, Timer, Twilight, New moon, Eclipse, Ondine, First born, Hurt locker, Housebroken, Klovn the movie og Abduction. Wooow, sett en del filmer denne måneden ja! Unskyldningen er lungebetennelse, ehe!

Noen antrekk:


Topp 3 sanger:

Vinnie - Sommerfuggel i vinterland.


One direction - One thing
 

Carly rae jepsen - Call me maybe


Månedens blogg: Andreaof

Generelt:Føler jeg har fått gjort veldig mye i februar, selv om jeg lå syk i nesten 2 uker. Hatt en litt tung periode i slutten av måneden, men det skal jeg ikke skrive så mye om på bloggen. Dere får nok vite det en eller annen gang, men akkurat nå vil jeg ikke dele det her... # Var februar en bra eller dårlig måned for deg?

-Malin

Oppsumering - Januar

03.02.2012 @ 15:40 i Oppsumering 21 kommentarerMånedens opptur: Jeg fylte 16 år, noe som betyr at jeg får scooterlappen når jeg har tatt mopedkurs (treig ja..) Og jeg kan øvelseskjøre bil! Skåla j 16 har begynt å spille bra håndball, og vunnet 2 eller 3 kamper. Gøy, gøy, gøy!

Månedens nedtur: Altfor kaldt og GLATT, hahaha! Og jeg fikk tidenes blåkul på låret, etter å ha spilt basketball uten regler i gymmen.. Ikke trygt å være liten skjønner dere!

Filmer jeg har sett: Bad teacher, Dear john, The notebook, Hysteria, Another Cinderella story, Life as we know it, Hodejegerne, Shop girl, mean girls 2.

Noen antrekk:


Topp 3 sanger:

She doesn`t mind - Sean Paul
 
Mirrors - Lil Wayne


Burn this city - Mg Traxx
 

Månedens blogg:
Kristineam

Generelt: Januar har vært en bra start på 2012. Fikk utrolig mye fint til bursdagen min, tusen takk alle sammen! Ellers fikk jeg 4,9 i snitt, første halvåret i 10.kl, veldig fornøyd! Men hvis jeg jobber litt hardere, skal jeg greie å få en 5 i snitt til sommeren. # Hvordan har januar vært for deg?

-Malin

Minner fra 2011 # Del 2

31.12.2011 @ 23:08 i Oppsumering 15 kommentarer


Skulle egentlig på fjelltur med klassen, men fikk overtalt vår snille lærer til å grille i fjøra istedet, noe som ble en veldig koselig dag.


Kjøpte meg speilrefleks♥ 


Var på enda et skoleball, men dette var i en hall for alle ungdomsskoleelevene som ville.


Hadde surpriseparty for Kristina (bestevenn). 


Var i Loen på spahotell, sammen med familien og noen andre familier.


Var hele 3 uker i Tyskland sammen med bestevenninna mi♥ 


Begynte på håndball igjen, sammen med lillegullet mitt aka Emilie


Feiret bursdagen min (16års dagen som blir i Januar..) sammen med disse søtingene. Blir vel en liten feiring til i januar, viktig med party vett!


Startet å blogge på Ozy1 sammen med Andrea mii


i tillegg har jeg vært i et par bursdager, jentekvelder, kino, tivoli, konfirmantleir, oppdal sammen med bestevenninna og bjorli med familien, og endelig gammel nok til festene her i "bygda". må også få med at jeg har blitt kjent med en del nye folk, det er alltid kjekt!

Åh, saaaavn! var 1 uke i Alanya sammen med mamma & co.


2011 har gått helt sykt fort, og har vært et fantastisk år. Har veldig mange gode minner, blitt kjent med en del nye folk og lært en del nye ting. Har også vært noen nedturer, men de orker jeg ikke å skrive om nå.. Bedre å fokusere på det positive!

Vil ønske alle sammen et riktig godt nytt år!

# Har vi opplevd noe av det samme i år?

-Malin

Minner fra 2011 # Del 1

31.12.2011 @ 12:31 i Oppsumering 20 kommentarer


Danset min siste danseforestilling før jeg sluttet på hip hop.
 
Var på skoleball på skolen min, og en skole i nærheten.


Ble "tante" til denne lille søte skapningen. Eller den ser søt og snill ut, men er egentlig en ond ltien jævel... Det får dere nok høre mer om neste år!


Var på min aller første bortekamp i Trondheim. Senere var jeg på min andre bortekamp i Ålesund. All takk til søte Andrea og familien som lot meg være med!
Her er to overlykkelige Moldesupportere (Meg og Andrea) rett etter at Molde knuste Ålesund. Faktisk kom vi på TV denne dagen, så neste dagen var vi kjendiser på skolen.. 

Jeg fikk se en grevling i live, skulle jeg til å si, men jeg mente virkeligheten.. Den var jo påkjørt og død.. Stakkar liten! Men hadde den levd så hadde jeg aldri fått bilde av den, livredd for grevling!Molde fk tok sitt første seriegull! Og jeg fikk gullskjerfet (mamma sin lue..). BTW: Jeg er sykt hekta på MFK, dere kommer til å merke det etterhvert, om dere ikke allerede har merket det da?

Ble endelig konfirmert!

Shit, nå ser dere hvor høy jeg faktisk er... Jeg er den gigantiske kjempen mellom hun jenta med hårtopp og guttene..

Kommer nok ett innlegg til senere (del 2) siden dette innlegget allerede er ganske langt..

# Skal jeg legge ut en del 2 også?

-Malin 

hits