Kategori: Seriøs

Seriøs // Baksnakking & Rykter

18.04.2012 @ 14:56 i Seriøs 1 kommentar


Husk at dette er 100 prosent mine meninger og jeg har skrevet alt selv. Skal ikke late som at jeg er en liten engel som aldri har sagt noe bak ryggen til andre, for det tror jeg de fleste av oss (hvertfall jenter) har gjort. Men jeg får nesten alltid dårlig samvittighet etterpå. Selv om folk baksnakker meg, betyr ikke det at jeg trenger å synke like lavt som dem. For du blir faktisk ikke bedre selv av å snakke stygt om andre, egentlig blir du bare vanskeligere å stole på. 

 

Enda verre er det om du går rundt å sier ting du har hørt, uten å vite om det er sant eller ikke. Det er faktisk ikke din oppgave å fortelle folk hva som skjer i livet til andre, hvis de vil dele det med folk så sier de det sikkert selv.  Her jeg bor, ei lita bygd litt utenfor Molde, må være en av de verste ryktestedene som finnes. Her vet så og si alle alt om hverandre.. Og som noen fra Moldeområdet skrev som status på facebook;; "Hvis bitchene kunne fly, hadde Molde vært Norges største flyplass!" So true.

Jeg er utrolig glad for at jeg ikke har vært særlig plaget av rykter, i hvert fall har jeg ikke fått det med meg selv, haha. Og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri har satt ut rykte om noen, og har ikke planer om å gjøre det heller. Baksnakking har jeg derimot mer erfaring med selv, jeg har både blitt baksnakket og baksnakket andre.. I det siste har jeg tenkt mere over dette, og bestemt meg for å  prøve å slutte å snakke stygt om andre. Men jeg har merket at jeg blir veldig lett påvirket av andre. Det er vanskelig å sitte i samme rom som folk som snakker om en person, uten å si noe. Dessuten mener jeg at hvis du bare sitter der å hører på det de sier, så er du på en måte med på det. Som dere sikkert skjønner har jeg hørt veldig mange rykter, og det er som oftest de samme personene det blir satt ut rykter om. Til slutt så blir det vanskelig å vite hva man skal tro på eller ikke, men jeg har lært meg at det er best å snakke med personen selv om det er noe du lurer på, istedet for å hviske og tiske om hva som er sant og ikke. Da er det veldig lett at det blir misforståelser, og i verste fall kan det hende at du sprer ryktet videre.. Tenk litt over det, alle sammen.

Avslutter med å si at jeg virkelig beundrer den jenta som aldri har baksnakket noen før, hvis hun finnes da..!

# Enig / Uenig?

-Malin   

Seriøs // Kjærlighet

24.03.2012 @ 18:15 i Seriøs 16 kommentarer


Denne gangen kom det seriøse temaet ganske sent, i forhold til hva det har gjort de andre månedene.. Men, men, bedre sent enn aldri, ikke sant? Valgte å skrive om kjærlighet denne gangen, i og med at det var ei som lurte på hva kjærlighet er for meg. 

 
De fleste har vel hørt ordtaket "kjærlighet ved første blikk"? Det er i hvert fall et sitat som passer godt for meg, siden jeg blir veldig lett betatt av folk. Men det er ikke sånn at jeg går å sier jeg elsker deg til noen jeg nettopp har møtt. Jeg blir mer småforelsket med en gang, og så bygger det seg enten opp til sterkere kjærlighet eller så mister jeg interessen for personen. 

 
Jeg er ei jente som virkelig hater å såre andre mennesker, derfor ender det som oftest med at det er jeg som blir såret (feks så er ikke jeg den personen som sier at jeg ikke vil holde på lenger, jeg bare tenker at de må få en sjanse osv, men så ender det opp med ingenting alikevel.. Ikke det at jeg har holdt på med så sykt mange da..)  

Jeg har ennå ikke vært i noe seriøst forhold, men kan vel si det at jeg har vært forelsket i et par stykker alikevel. Men jeg tror nok ikke at jeg har opplevd å være så forelsket som folk er når de har vært sammen en stund. Jeg elsker å se på inspirasjonsbilder av kjærestepar, det er så sykt søtt! 

Må også si med at jeg aldri hadde godtatt om kjæresten min var utro. Er det ekte kjærlighet mellom to personer, så er det ikke verd å ødelegge det ved å prøve ut noen andre. Jeg mener også at det er litt teit å si jeg elsker deg etter å ha vært sammen i to dager, i hvert fall hvis du ikke har kjent personen så veldig lenge. Er det derimot din barndomsvenn som du kjenner inn og ut (ikke tenk feil her, haha!) er det ikke så ille.. 

Ellers mener jeg at man ikke skal kødde med følelsene til folk. Mange tenker vel at de fleste guttene der ute kun er ute etter en ting, men husk at det også finnes følsome gutter. Og husk at det er du som skal like typen din, det trenger ikke å være drømmegutten til venninna di. Men det er selvfølgelig et stort pluss om kjæresten din kommer godt over ens med familien og vennene dine, ellers kan det bli vanskelig i lengden.. Personlig mener jeg også at det er litt dumt å ikke tørre å vise følelsene sine fordi man er redd for hva andre skal mene. Hvis man elsker en annen personen (samme om det er gutt og gutt, jente og jente, eller gutt og jente!) så burde man gi faen i andres meninger og leve lykkelig sammen med den man elsker!

 
Da er det vel bare å ønske alle lykke til med å finne sin prince Charming og håpe at ingen blir forever alone (noe jeg føler jeg kommer til å bli.. høhø) Det er vel antagelig noen av dere som allerede har funnet deres livs kjærlighet, til dere vil jeg bare si at dere skal nyte det.   

# Hva er din mening om kjærlighet?

-Malin 

Hvil i fred, kjære farmor

14.03.2012 @ 10:17 i Seriøs 20 kommentarer

I dag er dagen... Kommer til å bli en av de tyngste dagene i mitt liv, for i dag er det begravelse for min søte farmor. Orker ikke å utdype mer enn at hun gikk bort pågrunn av kreft. (Det er altså dette som er det triste som har hendt meg, som gjorde at bloggingen ble nedprioritert, ville være så mye som mulig sammen med henne mens jeg kunne. Og det er jeg glad for at jeg gjorde!)

 He only takes the best  ♥ 

God saw she was getting tired 
and a cure was not to be. 
So he put his arms around her 
and whispered: Come with me. 

With tear-filled eyes we watched her 
suffer and fade away 
Although we loved her deeply 
We could not make her stay 

A golden heart stopped beating 
hard working hands put to rest 
God broke out hearts to prove to us 

  He only takes the best   

Hvil i fred verdens beste farmor, elsker deg!     

-Malin 

Seriøs // Gutter som blogger

07.02.2012 @ 14:56 i Seriøs 17 kommentarer


De seriøse temaene jeg skriver om er 100 prosent mine meninger, og jeg skriver alt selv..

Jeg må si det at jeg savner flere gutteblogger jeg kan lese. Og jeg synes at de guttene som tør og blogge er utrolig tøffe. Mange av dem blir stemplet som homo bare fordi de oppretter en blogg, og da kreves det mye å tørre å fortsette å blogge på den. Greit nok at en del av guttene som blogger er bifil eller homoseksuell, men det finnes noe som ikke er det også!  (Jeg har ingenting imot homser, men det skal jeg skrive om i et annet innlegg, senere..)  Her har dere noen gutteblogger jeg vet om:

Waist
Whoot
Marcusek
Axelgb
Odingutt

Blogging blir kanskje sett på som litt jentete, men hvorfor det? Skal ikke gutter få lov å skrive om det de vil, og la andre lese det? Jeg synes det er veldig morsomt å lese om hvordan gutter tenker. Og mange av guttebloggerne har veldig bra stil, det liker jeg å se!

Jeg mener at flere gutter burde begynne å blogge, bare hvis de selv har lyst til det. Men jeg tror kanskje det er noe som vil, men kanskje ikke tør fordi de blir sett ned på da. Det å se ned på de guttene som blogger er bare teit. La de som vil få lov til å blogge, uansett kjønn og seksuell legning!

# Hva synes du om gutter som blogger?

-Malin

Seriøs // Utseende

03.01.2012 @ 16:52 i Seriøs 18 kommentarer


Forslag til tema fra; 

Nå til dags er de fleste av oss veldig, veldig opptatt av utseendet. Greit nok at vi vil se bra ut, men et sted går grensen! 

Vi jenter kan sitte timesvis foran speilet og finne feil ved oss selv. Dette sliter jeg ganske mye med selv.. Hvis vi bare fokuserer på det vi ikke liker ved oss selv, blir det til slutt bare det du ser når du ser deg i speilet. Kanskje dette gjelder noen gutter også, men jeg tror vi jenter er verst..Vi tenker gjerne at vi må skjule vårt sanne ansikt bak et tykt lag med sminke, for at folk skal legge merke til oss. Eller legge merke til oss på en positiv måte. Litt av grunnen er vel fordi dagens samfunn legger stort press på oss når det gjelder utseende. På TV og i magasiner er det fult av pene mennesker, men vi bør huske at de aller fleste er redigerte. Den perfekte looken er ikke 110% sann..

Nå i dag, som er min siste feriedag for denne gangen, går jeg bare rundt i joggeklær, helt sminkeløs. Det er ganske godt å gå sånn av og til, men blant folk føler jeg meg mer vel med litt finere klær og sminke. Jeg liker ikke å gå uten sminke blant andre.. Tror ikke jeg er den eneste som har det sånn..Og det er fordi vi er alt for fokusert på utseende for tiden. 

Hvor viktig folk synes det er at andre er pene, varierer nok fra person til person. Jeg synes at de alle bør få være som de er, så lenge de er fornøyde med seg selv. Og hvis du ikke synes en person er så veldig fin, så kan du bare holde kjeft! Det er ikke vits å begynne å fortelle han eller henne hvor stygg hun er, det blir bare for dumt. 


Heidi Montag har tatt en rekke med skjønnhetsoperasjoner.. Alikevel har jeg sett mange naturlige mennesker som er penere enn henne. Og jeg syntes faktisk Heidi var penere før alle operasjonene.. Men jeg sier ikke at hun er stygg nå!

Det finnes sikkert mange der ute som drømmer om å fikse noe på seg selv. Men de aller fleste lærer av tiden og blir fornøyde med den de er. Ingen mennesker er perfekte, vi har alle våres feil. Om en person er sykt pen, så har den personen sine feil den også. Husk at det er ikke bare utseende som teller her i verden, tvert imot. Faktisk så er personligheten nesten viktigere, synes nå jeg. Hvem greier vel å leve med en dødsfin person som er skikkelig drittsekk i oppførsel? Jeg hadde ikke taklet det.. Tror nok det er lettere å leve sammen med et snilt menneske med normalt utseende! Dessuten synes jeg en god personlighet smitter over på utseende til folk..Poenget mitt er at vi bør slutte å bry oss så mye om hvordan andre ser ut. Greit vi kan sitte å se på kjendiser og finne ut av vi vil bli som dem. Men hvor morsomt hadde det vært om alle hadde samme nese, blå øyne og langt mørkt hår? Da hadde det igjen vært personligheten som telte mest.. Så slutt å bry deg om hvordan andre ser ut, og bli fornøyd med deg selv istedet!

# Hva synes du om at vi bryr oss så mye om utseende?

-Malin 

Seriøst?

02.01.2012 @ 14:22 i Seriøs 21 kommentarer


Omtrent en gang i måneden har jeg lyst å blogge om et seriøst tema. Sånn at det faktisk kommer noen meningsfylte innlegg på denne bloggen. Men før jeg starter med det har jeg lyst å høre hvilke temaer dere vil jeg skal skrive om. Har noen ideer selv, men etter et par måneder må jeg nok få litt hjelp.. Jeg synes det er like greit å få forslagene fra dere nå, så kan jeg variere litt mellom deres og mine egne temaer.


Bildet er fra 17.Mai, blir glad av å se at håret mitt har vokst en del siden da..

# Har du et seriøst tema du vil at jeg skal blogge om?

-Malin

hits