Kategori: Skole

Drømmerom

20.06.2012 @ 12:27 i Skole 12 kommentarer

I hele 10.klasse har vi kun jobbet med et prosjekt gjennom tekstil / sløyd, og det er å lage vårt eget lille drømmerom. Jeg var superstressa og følte det gikk rett til en plass, men fikk meg en positiv da jeg fikk karakteren 5+. SIden vi måtte ta med rommet hjem, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne ta noen bilder av det og vise til dere. Enten havner det på sankthans bålet, eller så skal jeg gi det til ei lita jente jeg kjenner. Interresant? NEI.

Vinduet skulle være større, men jeg rakk ikke å endre på det etter det hadde blitt skrevet ut.. Og klesstativet var egentlig mye finere, men noen ødela det første jeg hadde laget, så måtte jeg bare være rask å lage et nytt. 

# Har dere hatt samme prosjekt?

-Malin

I did it!

07.06.2012 @ 18:51 i Skole 12 kommentarer


Holdt på å besvime av nervøsitet da jeg gikk inn i klasserommet, men roet meg etterhvert og fikk fremført alt jeg skulle. Greide meg fint på spørsmålene fra lærer og sensor også. Endte opp med en 6er på matte muntlig eksamen, og er utrolig stolt over meg selv nå!Nå kommer snart Emilie til meg, vi skal dra å grille sammen med en gjeng fra klassen. Blir vel en koselig kveld.

# Hva har du gjort i dag, og hva skal du resten av dagen?

-Malin

Spennende liv!

05.06.2012 @ 18:33 i Skole 10 kommentarer


Overskriften er så ironisk som det bare går an å fa til... I dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i til muntlig eksamen, som er på torsdag.De to neste døgnene i livet mitt kommer generelt til å bestå av matematikk, siden jeg kom opp i matte-muntlig. Da jeg hørte navnet mitt på de som skulle ha matte eksamen, reagerte jeg med å få latterkrampe. Hvorfor aner jeg ikke, jeg visste bare ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Oppgaven min er å vise det jeg kan i matte utifra en pizzarestaurant, faktisk ikke så ille som først trodde. JegSKAL greie dette, og i hvert fall ikke få dårligere enn 3! 

# Flere som har hatt / skal ha matte-muntlig eksamen?

-Malin

Ferdig. Finito. Done. Fertig.

24.05.2012 @ 13:48 i Skole 8 kommentarer


Da er jeg endelig ferdig med begge norsk skriftlig eksamenene, tror det gikk bra. Orker ikke å skrive så mye, vil ut å nyte det fine været. Atm viser gradestokken hele 31 grader!
# Har du hatt eksamen i år, i så fall hvilket fag?
# Flere som har finvær?

-Malin 

Skolepia

24.04.2012 @ 20:47 i Skole 12 kommentarer

Har brukt store deler, og må nokken tilbringe noen timer til med forbredelse til muntlig fremføring av særoppgaven jeg leverte inn i norsk. Det er ganske viktig siden dette foredraget skal telle mye på norsk muntlig karakteren, og nå skal det jo komme på vitnemålet. Blir ekstra nervøs når det er så innmari viktig... 


Håper det ikke er noen tysk-eksperter som leser dette, for jeg er ikke så sikker på at det er helt riktig.. Et dikt jeg har diktet, som skal leveres inn i morgen.


SkryteSkryteSkryte. Som du ser så står det at jeg må fortsette sånn ut året, og det har jeg tenkt å prøve og gjøre også, derfor blir det en god del skolearbeid på meg fremover. Kjipern! Men med tanke på at det bare er 57 dager igjen på skolen (med fridager og helger og sånt), går det fint.

# Flere som har mye skolearbeid for tiden?

-Malin

Done!

17.04.2012 @ 14:47 i Skole 8 kommentarer


Åh, det føles så utrolig herlig å være ferdig alle tentamenene i 10.klasse, nå er det bare eksamen som gjenstår! I dag var det mattetentamen, og jeg har ikke ord for å beskrive hvor lei jeg er av tall akkurat nå.. Derfor tar jeg en velfortjent pause fra alt som har med skole og gjøre, og ser gårsdagens paradise episode, før jeg setter i gang med leksene. Heh, sikkert kjempemorsom informasjon for dere? Eller ikke.# Flere som er ferdig med alt som kalles tentamen for i år?

-Malin

Mekking av musikkvideo

06.03.2012 @ 15:38 i Skole 6 kommentarer


Jeg og Emilie har akkurat slengt en pizza i ovnen (viktig med mat etter en lang skoledag!), og nå skal vi mekke sammen en musikkvideo, som er ei skoleoppgave. Skal selvfølgelig dele den på bloggen når den er ferdig, gled dere!


Gruppa jeg lager filmen sammen med. Malene og Benjamin kommer senere, men først er det bare jeg og Emilie som skal redigere..

# Noen som har lyst å se videoen?

-Malin

It`s hard to be a nissemannj!

31.01.2012 @ 17:01 i Skole 31 kommentarer


Hallah!

Sorry for null blogging i går, men jeg touchet ikke dataen... Hadde så mye og gjøre, og plutselig sov jeg. På torsdag skal jeg på skoleball, og innen den har jeg mye å gjøre, så det blir ikke verdens beste blogging.. Men skal prøve å få minst ett innlegg hver dag!


Ellers vant vi 25-14 over Træff på søndagen!! Flinke tjejer! 

# Har du mye å gjøre denne uka?

-Malin

PALS

20.01.2012 @ 16:08 i Skole 15 kommentarer


Nå har skolen min startet med noe som kalles Pals. Det går utpå at lærere og elever skal fokusere på det positive istedet for det negative. Greit nok det, men det var sinnsykt mange rare regler å holde seg til.. Det er mest normalt at det er barneskolene som har Pals, men den skolen jeg går på har barne og ungdomsskole sammen. Derfor må ungdomsskolen være med på Pals. Jaja, har bare et halvt år igjen der, så jeg ovelever nok!


Bra kvalitetet ja.. 

# Har du Pals på skolen din?
# Hørt om Pals før?

-Malin

Siste innspurt

19.01.2012 @ 21:06 i Skole 24 kommentarer


Uffda, har bare denne kvelden / natta igjen på å gjøre meg ferdig med særoppgava.. Heldigvis har jeg ikke så veldig mye igjen, men det jeg har er vanskelig nok! 

Btw er jeg sinnsykt sliten etter treninga i dag.. Gjorde bare morsomme ting, så jeg tenkte ikke over at jeg sprang så mye der og da, men kan si at jeg kjenner det nå.. Hehe.


Bildet er tatt for 2 sek siden altså, herlig å se så fresh ut rett etter trening! Tulla..

Får vel bare hoppe i dusje og skylle av meg svetten nå. Så blir det jobbing for harde livet her i stugo!

# Hatt innlevering i det siste?

-Malin

Guten Abend!

17.01.2012 @ 19:32 i Skole 23 kommentarer


Hallelujah, like før jeg skriver hele innlegget på tysk... Har sittet en god stund og laget ferdig powerpoint presentasjon til i morgen. Da skal jeg nemlig holde et foredrag på 5 - 10. min om Ole Gunnar Solskjær, på tyskBle hele 17 power point sider... Men det er bare stikkord og en haug med bilder.

# Hvilket fremmedspråk har du?
# Ønske meg lykke til? (Trenger det virkelig, hehe!)

-Malin

Klokka går for fort..

16.01.2012 @ 22:49 i Skole 14 kommentarer


Uff, det blir ikke så veeeldig mye tid til bloggen dessverre.. Har tre håndballtreninger i uka, i tillegg til kamper. Og så må vi ikke glemme skolen da.. På fredag skal jeg levere ei stoor oppgave i norsk, så frem til da må jeg prøve å gjøre den så bra som mulig. 


Tøffa!

Men jeg skal greie minst ett innlegg hver dag, og selvfølgelig svare på kommentarene deres!

# Har du mye å gjøre for tiden?

-Malin

Jeg har søte venner!

16.01.2012 @ 15:06 i Skole 21 kommentarer


Da jeg kom på skolen i dag fikk jeg ei gave pakket inn i prinsessepapir, og to fine "ark". 
Wiiii, sengelappen!! De skrev ut arkene på skolen, derfor ble det ganske dårlig farge.. Og sengelappen skulle være mye mindre, men som sagt de skrev den ut på skolen.. Tanken som teller!


Hihihihi, tuusen takk søtinger!

Gaven er forresten fra Veronica, Emilie og Malene. TUSEN TAKK! ♥

# Tyycks?

-Malin

Svarte netter, hvite dager

10.01.2012 @ 19:22 i Skole 13 kommentarerHAHA! Bildet er fra 7.kl.. Da leste jeg alle bøkene jeg fant av Kari Sverdrup. 

Blir lite tid til bloggen fremover.. Men må nok følge nyttårsforsettet mitt med å stå på siste halvåret på skolen. 
Fredag 20.Januar skal jeg levere inn "særoppgave" om Kari Sverdrup  og en del av bøkene hennes. 

Tenkte at dette blir lett, så timene jeg fikk på skolen før jul, brukte jeg dessverre til å høre på spotify.. Ble tidlig ferdig med å lese bøkene jeg skal skrive om også. Til og med så skrev jeg om to av bøkene. 

Men så oppdaget jeg at jeg har greid å rote bort hovedboka, den som er det viktigste i hele innleveringa! Clap Clap!
De siste tre dagene har jeg lest en ny bok, som jeg skal bruke som hovedbok..


Denne valgte jeg som hovedbok..

Ok, sykt interesant innlegg, yes i know. Men det er dette jeg har brukt mesteparten av tiden min på, så jeg har ikke noe annet å blogge om akkurat nå.

# Har du mye skolearbeid for tiden?
# Har du lest noen bøker av Kari Sverdrup?

-Malin

Kjære juleferie, hvor ble det av deg?

04.01.2012 @ 07:19 i Skole 9 kommentarer

Det går ikke opp for meg at juleferien er ferdig, og om en og en halvtime sitter jeg på skolen og snakker tysk igjen..Kjenner at det hadde vært veldig godt å slenge fra seg dataen, krype godt under dyna og lukke øynene igjen.  Tror jeg kunne ha sovet til laaaangt ut på dagen.. Men må vel bare komme meg opp å gjøre meg klar, sånn at jeg rekker bussen!

# Når starter / startet du på skolen?

-Malin

hits