Kategori: Spørsmål

Answers # 2

11.02.2012 @ 12:41 i Spørsmål 18 kommentarer


Favoritt butikker? Molde er en liiten by med dårlig utvalg.. Så det blir nok Bikbok, H&M og Cubus.

Beste minne? Veldig vanskelig å finne et minne.. Men kanskje da Molde tok seriegull? Hehhe, fotballgal jente ja!!Nevn 5 ting du ikke klarer deg uten? Venner, familie, facebook, mat, drikke.

Hvor mange kommentarer har du? Ikke så lenge til jeg har passert 2000! 

Hvor mange venner har du på blogg?  Nesten 500. 

Hvor mange kommentarer får du vær dag ca?  Varierer veldig... Men får ca mellom 10 og 30 kommentarer på alle innlegg. Kommer jo an på hvor flink jeg er og oppdatere og kommentere tilbake.. Uansett så setter jeg stor pris på hver eneste kommentar jeg får, dere er herlige!

Hvor mange lesere har du? Dette varierer også etter hvor ofte jeg kommenterer tilbake og sånt, men det er ca 60 innom daglig nå for tiden.

Hvor mange kommentarer kommenterer du selv om dagen?  Er vel omtrent like mange som jeg får selv, siden jeg alltid kommenterer tilbake.. Har ikke tid til å kommentere så mange andre..

Leser du alle kommentarene du får? Jepp, hver eneste en.

Leser du lesernes blogger? Leser jo innleggene før jeg kommentere tilbake.

Har du tenkt å fortsette å blogge? Har ikke planer om å slutte nei..


Er det gøy å blogge syns du?  Ja, hvis ikke hadde jeg ikke orket og gjøre det.

Hva sto det på den siste melingen du fikk? ???? (hahhah, det var faktisk bare det som sto..)

Ligger du godt ann til scooterlappen? Hva har du igjen av kurs osv?
Off, nei! Har ikke tatt mopedkurs eller lest noe som helst på teorien.. Hehe, får ta det som det kommer.

Hvordan var det å bli 16?  Heilt utrolig amazing! Kødda.. Var ikke så veldig spesielt, men på en måte ltit spesielt også.16 år gjør jo at du har lov til en del mer enn når du er 15, det liker jeg!

fikk du masse fint til jul og bursdag?  Fikk mange ønsker oppfylt, og ble glad for alt jeg fikk, så ja.

ditt største ønske atm? og hvorfor?  Å ta rett valg på VGS

Hva er det som irriterer deg mest for tiden? Folk som skal krangle / diskutere av den minste lille ting.. Jeg lever mitt liv og du lever ditt liv, bare å innse det..!

hvordan var du som liten mot storesøstra di? Sikkert verdens søteste og beste  lillesøster, kan jeg tenke meg. Hehhe, neida jeg var faktisk en liten jævel.. Men kan ikke ha vært så ille siden du er så glad i meg. 

hvordan var du som liten mot lillesøstra di? Tror jeg var flink å leke med henne, er nok lettere for dere å svare på disse spm. siden dere vet hvordan jeg var mot dere.. Men jeg var vel ganske normal, en blanind mellom snill og slem. Hiihihi!


En søt kollasj av mej och lillesøss. ILU ♥ Ble forresten syyykt skuffet over at mamma ikke ville sende denne kollasjen som julekort, det var jo fint, ikke sant? Mehehe!

hva er det verste du vet?  Å såre andre, baksnakke folk og bli såret selv.

hvorfor digger du storesøstra di (a) ? Fordi du har så mange like gener som meg, tihi! Kødda! Faktisk aldri sagt at jeg digger deg da men.. Hehe, joda, sikkert fordi du er verdens beste og nydeligste storesøster ♥


Don`t kill me! Som dere sikkert ser så er det ganske gammelt bilde.. Er nok minst 3år siden dette blinkskuddet av meg og storesøss.. Love u ♥

hva er det verste du har gjort mot henne?  Det må nok være den gangen du nettopp hadde ryddet rommet og jeg gikk inn dit og rotet til alt igjen. Eller den gangen du skulle få smake is av meg, og jeg nesten druknet deg, ahhaah! Har faktisk ikke gjort noe veldig ille mot deg, ikke som jeg kan huske i hvert fall. Eller var litt slem den gangen jeg og Live ødela alle hesteplakatene dine da.. 

# Noe  mer du vil vite om meg?

-Malin
 

Answers # 1

09.02.2012 @ 21:05 i Spørsmål 18 kommentarer


Trodde jeg hadde filmet hele spørsmålsrunden, men fant plutselig ut at kameraet hadde slått seg av.. Men noe av det ble filmet, så de svarene som ikke kommer her, kommer på video ganske snart!

Hva er favorittsangen din?

She doesn`t mind - Sean Paul

Leser du noen blogger som IKKE er på topplista? Anja, Helene, Andrea, Emilie, Live, Veronica.

Hva er favorittbloggen din? 
Fotballfrue.no

Cola eller Pepsi? Pepsi max, liker ikke cola..

Du har så sykt ren hud! Renser du med noe, isåfall hva? Tusen takk for det! Bruker bare å vaske bort sminken hver kveld, og så smøre meg inn med en god hudkrem. Ca en gang i uka tar jeg ansiktmaske / ansiktsrens. Kan lage en video om dette senere, om noen ønsker det?


Hvor gammel er du?
Jeg ble 16 år i janaur.

skype eller facebook? Bruker nesten aldri skype, og er på facebook omtrent hver dag, så det blir nok facebook ja!

twitter eller blogg? Har faktisk twitter, men har ikke skrevet noe enda, og husker ikke passordet.. Skjønner ikke noe der inne heller, så jeg holder meg til blogg jeg!

Hvor ofte henger du med venner?  Omtrent hver dag. Møter dem jo på skolen og håndball, i tillegg til at vi besøker og overnatter hos hverandre.


Noen av verdens beste venner! ♥

Hva slags filmer liker du?  Filmer som handler om kjærlighet! En film uten romantikk er som en sjokoladekake uten sjokolade. Hehe, neida er ikke så ille, men liker aller best romantiske komedier. Humor OG romantikk slår aldri feil hos meg.

Hvem syns du er den peneste gutten av alle i verden? Pappaen min! Hahahha, kødda! Det vet jeg faktisk ikke, finnes så mange kjekke menn / gutter her i verden..

Liker du One Direction?  Er ikke sånn storfan som vet alt om dem, men jeg liker noen av sangene.

Hva er din "oppskrift" på en bra blogg? Har ikke oppskrift på en bra blogg, da hadde jo bloggen min vært mye bedre. Men kan jo skrive hvordan jeg liker at blogger er: En header som viser tydelig hvem bloggeren er, lite skrivefeil og smileys, bilder i alle innlegg, videoblogg en gang i blant, helst oppdatering hver dag, og gjerne spørsmål i slutten av innlegget. Ellers er det vel ikke noe mer jeg "krever"..

5 steder du vil dra til/besøke? USA, Egypt, London, New York, Hellas.

hvorfor er du så pen? Vanskelig å svare på i og med at jeg ikke synes det selv.. Men takk takk!Det kommer et innlegg til med svar på spørmsål + en video. Men om du lurer på noe, er det bare å kommentere det i dette innlegget, siden jeg skal starte opp med ukas spørsmål etterhvert. 

# Fornøyd med svarene?
# Noe du lurer på?

-Malin 

hits