Kategori: Videoer

Takk for 10 herlige år!

19.06.2012 @ 14:42 i Videoer 24 kommentarer


Dette innlegget er forhåndsskrevet fordi jeg visste at denne dagen kom til å bli utrolig travel. Hele skoledagen har gått til øving og generalprøve av programmet for avslutningsfesten. Rett etter skolen måtte jeg bake noe å ta med på avslutninga, og så måtte jeg selvfølgelig ha litt tid på å ordne meg, og sjekke at jeg fikk med meg alt jeg skulle ha med. 
Nå er jeg mest sansynlig på vei ut døra, med sommerfugler i magen og tårer i øyekroken. Det kommer til å bli så trist å ta farvel med klassen, lærerne og litt skolen. Hele 10 år av livet mitt har jeg tilbringt på denne skolen sammen med disse fantastiske personene. Nå er det over, og et nytt kapittel av livet mitt starter. Dette er både trist, spennende og skummelt!Jeg tenkte at mens jeg er på avslutningsfesten så kunne dere få se denne videoen. Det er ikke sikkert den er noe interesant for dere, i og med at det bare er bilder av klassen min fra barndommen og frem til nå, men jeg legger den ut alikevel, siden den betyr en del for meg. Forresten er det jeg og Andrea som har laget den, og den er laget for å vises på avslutninga. Og så, hvis noen fra klassen eller skolen min leser dette, husk at jeg er utrolig glad i dere alle. 10.Klasse 2012 må være den beste klassen noen gang!♥

# Så du videoen?

-Malin 

Video # Rommet mitt hos mamma

13.05.2012 @ 18:31 i Videoer 6 kommentarer


Heihei! 

Her om dagen kom jeg på at jeg har lovet dere å vise dere sminkebordet jeg har hos mamma. Og siden jeg er så snill og søt så lagde jeg like greit en romvideo til dere. Har lenge tenkt på å gjøre det, men ville vente til jeg får det helt som jeg vil ha, men har innsett at det kan ta sin tid. Mangler gardiner, skapdører / tøy foran "rotekrokene" og et speil...Hehe, så klein vinking! Kan sikkert lage en ny video når jeg får fikset det jeg skal. Og en video av rommet mitt hos pappa, hvis noen ønsker det?

# Likte du videoen?
# Lyst å se rommet mitt hos pappa? 

-Malin 

Videoblogg fra Tillercup

03.05.2012 @ 17:56 i Videoer 1 kommentar


Jeg hadde med kamera selv, men det lå for det meste i baggen min.. Så da endte det opp med at jeg fikk ta denne videon av min søte venn AnjaBugge. I og med at det ikke er min video, er jeg ikke så mye med i den. Men dere får i hvert fall se hvor gøy vi hadde det! Og forresten har jeg draktnummer 2, i tilfelle dere lurte. Tehe.# Så det morsomt ut?

-Malin

Video - Skoleprosjekt (Breathe me - Sia)

13.03.2012 @ 15:51 i Videoer 9 kommentarer

Overskriften forteller vel det meste, så da skal jeg ikke gjør stort mer enn å sette inn videoen til dere.


Ikke noe profesjonelt resultat, men vi ble fornøyd uansett..

# Hva synes du om filmen?
# Har dere laget / skal dere lage musikkvideo på skolen?

-Malin

Video fra Skidagen

11.03.2012 @ 18:01 i Videoer 20 kommentarer


Her kommer videoen jeg lovde dere, fra skidagen i Tusten. I og med at det var jeg som filmet, er jeg ikke så mye med i filmen.. Men dere ser meg komme opp trekket og snurre på staven da, mehehh!# Tycks?

-Malin

VIDEO # Svar 1

21.02.2012 @ 20:07 i Videoer 22 kommentarer


En god stund siden jeg filmet, men det tok sin tid før jeg orket å redigere og laste den opp... Uansett så er den her nå! Kommer en del 2 i video senere.Fant ut at jeg ikke har noe innlegg med hverdagssminke alikevel.. Hehe. men hvis dere vil, kan jeg sikkert lage en sminkevideo snart.

# Fornøyd med svarene?
# Noen som er gira på sminkevideo?

-Malin 

Må gjøre VIDEO # Del 2

21.01.2012 @ 16:24 i Videoer 39 kommentarer

Hvis du vil se Del 1, finner du den HER. (Der dummer vi oss ut i Moldeby..!)


Det er både flaut og ekkelt og filme inn må gjøre video, men det er ganske gøy også!

# Har du gjort noe av dette før?
# Vil du at jeg / vi skal lage flere må gjøre videoer?


-Malin

Video # Må gjøre

08.01.2012 @ 20:34 i Videoer 11 kommentarerSånn gikk vi rundt i Molde! Syyyykt flaut...# Hadde du turt å gjøre dette?

-Malin 

hits