Kategori: Vurderinger

VURDERING AV KOMMENTAR NR. 4000

20.05.2012 @ 20:33 i Vurderinger 6 kommentarer


Da har jeg endelig rundet 4000 kommentar, tusen tusen takk alle sammen!

Det var Petrine som kommenterte kommentar 4000, og dermed vant hun en vurdering. Dere kan besøke bloggen hennes HERPositivt:
Enkelt og ryddig design
 Header som viser tydelig hvem du er
 Blogger variert
 Bilder i alle innlegg
 Lite skrivefeil


Tips: (Husk at dette er mine meninger, ikke sikkert alle andre mener det samme.)
- Det ser bedre ut med litt luft mellom bildene, ikke ha dem så tett. Et hakk ned før du legger inn et nytt bilde, gjør det bedre å se på. 
- Litt farger hadde frisket opp designet. Greit nok at svart og hvitt er stilrent, men det kan bli litt kjedelig i lengden.Karakter: 5

# Enig / uenig?

-Malin

VURDERING AV KOMMENTAR NR. 3000

10.03.2012 @ 13:55 i Vurderinger 3 kommentarer


I og med at den kommentaren som egentlig var nr 3000 var kommentert fra anonym, valgte jeg kommentaren som kom rett etter, og det ble skjønne Madeleine

Positive ting:
♥ Oversiktlig design
♥ Bilder i alle innlegg
♥ Spørsmål til leserne
♥ Profilbilde og litt fakta om seg selv på siden


 
Tips til deg:
- Prøv å få lastet opp bildene dine i samme størrelse (Vet jeg ikke har samme størrelse på alle mine jeg heller, men jeg har det med de som går)
- Ha en header med bilde(r) av deg selv, da ser bloggen mer spennende ut!
- Kutt ned antall smilyer, da blir innleggene ryddigere 

Husk at det er mine meninger, og det at jeg gir deg tips, betyr ikke at jeg synes min blogg er feilfri. Men jeg gir deg tips til å få en blogg sånn som jeg liker den (har ikke en sånn blogg selv, fordi det er vanskelig å oppfylle alle kravene mine.. hehe)

Karakter: 4 (+)

# Enig / Uenig?


-Malin

VURDERING AV KOMMENTAR NR. 2000

15.02.2012 @ 16:25 i Vurderinger 15 kommentarer


Igjen tusen tusen takk for alle kommentarene! Og husk at det er mine meninger, du trenger ikke å være enig med meg i vurderingen.. Men si gjerne ifra om jeg er altfor snill / streng.

Det var søte Thea som kommenterte kommentar nr. 2000. Thea er en av de beste vennene til lillesøstra mi, så jeg kjenner henne in real life..  Positive ting:
♥ Fint og ryddig design, som passer godt til headeren.(Synes også det passer bra til årstiden vi er i nå.)
♥ Søt header som viser hvem du er.
♥ Blogger ofte og variert.(Hverdag,antrekk,innkjøp osv..)
♥  Lite skrivefeil.
♥  Fine bilder i alle innlegg.(Virker som du tar de fleste selv, og det er et stoort pluss!)
♥  Spørmsål i slutten av innleggen (som gjør at det er enklere for leserne å vite hva de skal skrive i kommentarfeltet.)

Tips:
♥ Prøv å ikke overdriv med hjerter (jaja, kom fra rett person.. Men vet at det er ganske mange som ikke liker smilyer.. Btw prøver jeg og skjerpe meg her jeg og)
♥ Kanskje litt flere videoer?

Generelt: Som sagt så kjenner jeg deg i virkeligheten, og da er det lett for meg å vite om du er deg selv på bloggen. Noe jeg oppfatter at du er. Du er i hvert fall likedan på bloggen, som når jeg ser degi virkeligheten. Og du er virkelig ei superduper søt jente! Du blogger utrolig bra for å være så ung, og jeg tror du kan nå ganske langt om du fortsetter sånn! Og nei, jeg er ikke ekstra snill med henne fordi jeg kjenner henne, jeg er 100 prosent ærlig samme hvem jeg vurderer!

Karakter: 5 +

# Enig / Uenig?

-Malin

VURDERING AV KOMMENTAR NR. 1000

22.01.2012 @ 10:27 i Vurderinger 37 kommentarer


Tusen hjertelig takk for alle kommentarer! Denne gangen var det denne søte jenta som vant vurdering.

Jeg er 100 prosent ærlig i vurderingene mine, og skriver mine meninger. Det betyr ikke at alle andre skal være enig i det jeg skriver, alle har forskjellige meninger om ting. Og det er ikke meningen og være frekk, det er bare konskruktiv kritikk!

Dere kan godt gi meg tilbakemelding på om jeg er for streng eller snill i vurderingene mine, jeg står for mine meninger, så det tåler jeg og høre.

Vurdering av Silje -  http://smffd.blogg.no/ :


Positivt:
♥ Lite skrivefeil og smileys.
♥ Bilder i alle innlegg.
♥ Videoer innimellom.
♥  Variert innhold.
♥  Fint og ryddig design.
♥  Spørsmål til leserne, dette gjør det enklere for folk å vite hva de kan kommentere.

Negativt:
- Blogger ikke hver dag (ikke misforstå meg, folk skal få lov å blogge når de selv vil, men jeg liker best at bloggen blir oppdatert hver dag..)
- Du har ikke bilde av deg selv i headeren (Dette må egentlig folk få bestemme selv også, men jeg liker best at man kan se på headeren hvem som eier bloggen..)
-  Det er ikke noen menyknapp, eller info på siden om deg selv. (Dette er noe jeg savner, fordi jeg liker å kunne lese det,før jeg starter å lese bloggen. Sånn at jeg får vite litt om bloggeieren. Hadde det ikke vært for at du har navn nederst i innleggene dine, hadde jeg ikke visst hva du heter en gang!)

Karakter: 4

# Vært innom bloggen hennes før?
# Enig eller uenig i vurderingen?


Forresten drar jeg nå til Misund for å spille håndballkamp, og rett etter det skal jeg se på ei danseforestilling i Molde... Så jeg kommenterer tilbake i kveld!-Malin  

Vinn vurdering!

20.01.2012 @ 21:57 i Vurderinger 40 kommentarer


Nå er det ikke mange kommentarer igjen før jeg har fått 1000! Hadde ikke forestilt meg å få 1000 kommentarer før jeg hadde blogget i en måned.. Men det er jeg bare glad for. Setter utrolig stor pris på hver eneste kommentar jeg får, det gir meg mere blogglyst.


Fant ikke noe bilde som passet til innlegget.. Dette er fra nyttårsballet i fjor, har enda ikke hatt ball i år.

Kommer til å gi vurdering til de som kommenterer kommentar nr. 1000, 2000, 3000 osv. Som en takk for kommentarene. I tillegg til at jeg fortsetter å kommentere tilbake til alle. Forresten har jeg på godkjenning av kommentarer, så om dere kommentere nå, er det ikke sikkert dere er først..!

# Har du lyst å bli vurdert?

-Malin 

hits